Dodaj do ulubionych

Stosunek przy antykoncepcji

19.12.05, 17:54
Chcialabym wiedziec czy podczas stosunku z partnerem ( biorac tebletki
anty.) moge sobie pozwolic na erekcje wewnatrz mnie?? bardzo mnie to nurtuje
i nie wiem jak mam na to sie zapatrywac, nie wiem czy to jest bezpieczne....
Zuzia
Obserwuj wątek
    • Gość: mala Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 19.12.05, 18:05
      Ja bym na to nie poszła...
    • Gość: Gosia Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: 217.153.5.* 19.12.05, 18:10
      Ło matko dziewczyno!!!!!!!!!!
      Czytałaś ulotke od tabletek?
      Przecież tabl.anty HAMUJĄ OWULACJĘ czyli nie douszczają do jajeczkowania.
      Więc Twoje współżycie jest CAŁKOWICE BZPIECZNE, w ciążę więc nie zajdziesz
      nawet przy pełnym stosunku czyli z wytryskiem w pochwie włącznie.
      Dorosnij do seksu i tabletek.
      pzdr.Gosia
      • kisusia Re: Stosunek przy antykoncepcji 19.12.05, 18:34
        Dzieki.
        Wiesz czytałam ulotkę i to wielokrotnie, mimo to nadal nie byłam pewna, chyba
        nie przekonuje mnie to co tam jest zawarte. Dlatego chciałam zasięgnąć opinii
        innych. Pierwszy raz zdecydowalam sie na tabletki stąd wynikło moje pytanie.
        Dzięki za odp. Pozdro Zuzia
        • misiania Re: Stosunek przy antykoncepcji 19.12.05, 18:45
          lepiej nie ryzykuj. oczywiście o prezerwatywach nie zapominasz? bo to wiesz,
          ulotka ulotką, pigułka pigułką, a życie życiem. a w ogóle najlepiej to jak
          słoń, droga Zuziu, który tylko raz do roku, a i to w celu mienia dziatek.
        • Gość: Nimfa Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 18:45
          kisusia napisała:

chyba nie przekonuje mnie to co tam jest zawarte

to po jasną cholerę bierzesz te tabletki?!
          • kisusia Re: Stosunek przy antykoncepcji 19.12.05, 18:50
            Po to zeby miec wieksze zabespieczenie niz prezerwatywa. Po 2 slepo nie wierze
            w to co pisza na ulotkach, bo zdazaja sie ciaze przy antykoncepcji!!!
            • Gość: Nimfa Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 18:56
              Jeśli nie wierzysz, to nie bierz, proste. A zabeZpieczenie przy tabletkach to
              ok 98%, wiec wystarczajaco zadowalające. Bez urazy, ale śmieszą mnie takie
              wszystkie schizujące.
            • Gość: Gosia Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: 217.153.5.* 19.12.05, 18:56
              A więc zostaje Tobie 100% metoda czyli zupełny brak seksu-szlaban na seks-
              całkowita rezygnacja z seksu.
              Brałam tabl.przez 5 lat w ciążę nie zaszłam,po pierwszym dziecku spirala przez
              6 lat w ciążę nie zaszłam.
              Trochę zaufania,bo faktycznie po ki diabeł je bierzesz skoro nie ufasz żadnej
              metodzie.
              No i na forum będziemy mieć następne dziewcze ze schizą ciążowąsmile
              Gosia
            • kocio-kocio Re: Stosunek przy antykoncepcji 19.12.05, 18:57
              Przy prawidłowo stosowanych się nie zdarzają.
              Jeśli aż tak bardzo nie chcesz ciąży zastanów się nad rezygnacją ze stosunków.
              Tylko abstynencja daje 100% pewności.
    • agatka_to_ja Re: Stosunek przy antykoncepcji 19.12.05, 18:58
      kisusia napisała:

> Chcialabym wiedziec czy podczas stosunku z partnerem ( biorac tebletki
      > anty.) moge sobie pozwolic na erekcje wewnatrz mnie??

hihi... a jak odbyc stosunek BEZ EREKCJI? hihihihih
      • Gość: Gosia Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: 217.153.5.* 19.12.05, 18:59
        Ano faktycznie taki mały szczegółsmile)))))))))0
        Na który tylko Ty zwróciłąś uwagę.
        Numer stulecia seks bez erekcji ciekawe zjawisko.
        Gosia
    • malgosiek2 Re: Stosunek przy antykoncepcji 19.12.05, 19:14
      A tak na marginesie kisusiu.
      TRochę męskiej fizjologii.
      Prącie jest narządem kopulacyjnym,który w trakcie ekscytacji seksualnej ulega
      wzwodowi(erekcja).W trakcie stosunku płciowego(coitus)dochodzi do wprowadzenia
      prącia do pochwy(emisio) i wytrysku nasienia(eiaculatio)
      Funkcje erekcyjne i ejakulacyjne zależą od odpowiedniego stężenia androgenów
      oraz napięcia ukł.przywspółczulnego(erekcja) i współczulnego(ejakulacja)
      Pzdr.Gosia
      • agatka_to_ja Re: Stosunek przy antykoncepcji 19.12.05, 19:19
        oj... czyż to wielka roznica: erekcja czy ejakulacja... taka sama jak między
        defloracją i depilacją...
        smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• natka110 Re: Stosunek przy antykoncepcji 21.12.05, 11:51
          Oczywiscie, masz na mysli depilacje pochwy, prawda? bo depilacja innych czesci
          ciala nie ma przeciez sensusmile))
    • Gość: zuza Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:15
      rany boskie...
      pomijajac już tę erekcję wewnątrz (rozumiem - ejakulację)
      rany boskie
      kisusiu, do czego, twoim zadniem, służą tabletki?
      i po co je bierzesz?
      • agatka_to_ja Re: Stosunek przy antykoncepcji 19.12.05, 19:20
        zuziu.. to takie dropsy.. wszystkie dziewczyny w klasie je jedzą , wiec ona
        tez.. wink to jest trendi wink
        • Gość: zuza Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:23
          masz rację, agatko
          w mojej II b wszystkie łykamy je razem, na przerwie po pierwszej lekcji
          te z III c łykają codziennie na dużej przerwie
          • agatka_to_ja Re: Stosunek przy antykoncepcji 19.12.05, 19:25
            no to super dziewczynki..
            przy tych dropsikach najwazniejsze jest punktualne łykanie..wink
            • Gość: zuza Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:28
              a w poniedziałki łykamy po trzy - sobotnią, niedzielną i poniedziałkową
              • agatka_to_ja Re: Stosunek przy antykoncepcji 19.12.05, 19:34
                ależ z was bystre dziewuszki...

i założę się, ze razem co piątek robicie sobie testy ciążowe... ale to pewnie
                na dużej przerwie?
                • natka110 Re: Stosunek przy antykoncepcji 20.12.05, 11:51
                  A ja na duzej przerwie w liceum chodzilam na paczki i oranzade, ale ja jestem
                  stara, rocznik 1979 i widocznie teraz sa w modzie inne snacki...
            • Gość: Gosia Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: 217.153.5.* 19.12.05, 19:30
              Albo stworzymy nową fizjologie kobiety czyli brak owulacji = ciąża,a co!
              Gosia
            • Gość: Nimfa Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:30
              Kisusia, a zdajesz sobie sprawe z tego jaką ingerencją w Twoj organizm są
              tabletki anty? Jesli tabletka nie daje Ci komfortu psychicznego (moim zdaniem
              to tez bardzo wazne) to po co sobie ''zasmiecac'' organizm? Zaloze sie ze badan
              nie mialas robionych.
              • Gość: zuza Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:34
                mnie ciekawi wiek kisiuni
                bo albo ma tyle lat, ze spadniemy pod biureczka pytając niesmiało czy teraz
                przedszkolaki zaczynają życie seksualne
                albo spadniemy pod biureczka pytając, dlaczego dorosła baba łyka i nie wie co
                łyka
                oba wyjścia kiepskie
    • Gość: ff Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.12.05, 20:05
      BUAHAHAHAHHAHA.
      A nie lepiej pozwolić sobie na wytrysk w środku Cię?tongue_out Bo bez erekcji to
      możecie sobie film co najwyżej pooglądać.
    • Gość: K Re: Stosunek przy antykoncepcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 20:41
      Pewnie chodziło Ci o wytrysk. a więc tak- stusunek przerywany jest bardzo
      zawodną formą antykoncepcji, więc jeżeli to byłoby jedyne zabezpieczenie, to
      byłaby duża szansa zajścia w ciążę. Ale ponieważ przy tabletkach nie ma
      owulacji, więc czy będzie wytrysk czy nie, nie ma znaczenia... oczywiście dla
      zajścia w ciążę... bo dla faceta chyba jest znaczenie i to duże... chyba w
      seskie chodzi o przyjemność?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka