Gość: ANIA IP: 212.160.172.* 21.12.05, 08:57 Jaką mam załozyć sobie wkładkę - prosze o małe doradzenie , czy macie jakieś problemy z nimi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylvia Re: spirala -którą polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:42 mirena ..na 5 lat..z progestagenem wydzielanym miejscowo..cena ok 630zl z dostawa do domu + zalozenie (ale nie wiem ile, bo mi maz zakladal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: spirala -którą polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 12:02 odradzam mirene dlaczego byly juz takie watki sprawdz Odpowiedz Link Zgłoś
lollypop Re: spirala -którą polecacie 22.12.05, 14:03 Ja mam mirene od 10-ciu miesiecy, prawe zero problemow, na poczatku bole jak przy miesiaczce przez okolo 10 dni, bardzo nieregularne miesiaczki przez pierwsze 4 miesiace ale teraz juz sie wszystko ustabilizowalo i mam spokoj, nie zamieram w przerazeniu ze znowu zapomnialam lyknac tabletke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awujotka Re: spirala -którą polecacie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.05, 00:17 Serdecznie cię zapraszam na forum f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3156276 do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
samo Re: spirala -którą polecacie 23.12.05, 08:27 Wszystko zalezy, dlaczego chcesz zalozyc spirale. Jesli chcesz uniknac hormonow, to zaloz wkladke z miedzia, a nie Mirene. Ja mam Paragard: www.paragard.com/paragard/index.php Nie mam zadnych dolegliwosci. Na temat Mireny sie nie wypowiem, ale moje nastawienie do hormonow jest negatywne z powodu tego, co przeszlam po kilku latach brania pigulek. Odpowiedz Link Zgłoś