zaza 26.06.02, 21:39 czy jeze sa pozyteczne? gdzie sa ciekawe strony internetowe? mamy rodzinke jezy w ogrodzie...co robic>? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PROKOCIM Re: jez IP: *.client.attbi.com 26.06.02, 21:49 zaza napisał(a): > czy jeze sa pozyteczne? > gdzie sa ciekawe strony internetowe? > mamy rodzinke jezy w ogrodzie...co robic>? www.psi.com.pl/animals/jeze.htm Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: jez 27.06.02, 00:34 ale fajne , musze jutro poczytac o tyhc jezach. Pewnegorazu przyszlo do mnnie 7 jez , a ja tylko latalam do lodowki po ryby. Zarly na potege mlaszczac przy tym smiesznie, hahahaha moze w tym roku przyjda jeze, to naprawde smiszne zwierzaki)))) pewnego razu jeden mi wlazl do domu i przewachal wszystkie katy, po czym wylazl oburzony , ze nic nie znalazl wonnego a smacznego ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Re: jez 27.06.02, 00:38 moglas go wpuscic pod spodnice zeby sobie powachal ,napewno tez by uciekl przerazony [nie obrazony] Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: jez 27.06.02, 00:58 No to zes sie popisal. Chyba bardziej prymitywnej uwagi nie da sie wymyslic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Iglasty sąsiad IP: *.union01.nj.comcast.net 27.06.02, 01:18 Taki jeżu to n.p. na polne myszy, które latem pogdryzą marchewki a jesienią pchają się do domu jest 100x lepszy jak kot-piecuch. Jeż w ogodzie to SKARB! Mleko mu/im w miseczce i prosić niebo żeby został! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: jez IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 27.06.02, 09:27 W moim ogrodku rodzinka jezowa zadomowila sie pod altanka. Co wieczor spod niej wychodza i tup tup prosto pod tuje gdzie im klade zolty ser. Odpowiedz Link Zgłoś
zaza jez 27.06.02, 10:09 wszystkim dzieki za rady, a wszczegolnosci Prokocim co sie czepia ze mu Dzieki nie wyslalam, ale dopiero teraz sprawdzilam najpierw poczte a potem forum ja slyszalam ze jeze lubia musli z odrobina miodu, mleko i chlebek w nim namoczony co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Jeszcze coś... IP: *.union01.nj.comcast.net 27.06.02, 12:46 Ano to, żeby ich nie przyzwyczajać "do śmietnikowego jedzenia" czyli nie karmić serkami, bo wtedy nażrą się i nie zechcą łowić myszy i innych pędraków. Odpowiedz Link Zgłoś