Gość: meduz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:07 czy tez macie wieczorem wzdecia i gazy jelitowe? ja juz nie moge z tym wytrzymac, co robic? bralam espumisan ale nie pomnaga... nie smiejcie sie tylko potrzktujcie powaznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cobako Re: hmmmm... gazy,,,, czy macie tez ten problem? 15.01.06, 12:08 też miałam z tym problem; lekarz zalecił jeść codziennie jugurt o łyżka otręb na noc i pić 8 szklanek płynów dziennie; tak od razu nie pomogło, ale teraz mam święty spokój i jestewm szczęśliwa, prz okazji przeszły inne dolegliwości, jak np zgaga po kawie, polecam - tylko musisz stosować regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: hmmmm... gazy,,,, czy macie tez ten problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 13:03 sprobuj przeprowadzic diete lekkostrawna przez jakeis 2 tygodnie - powinno byc lepeiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: hmmmm... gazy,,,, czy macie tez ten problem? 15.01.06, 14:02 mi lekarz poradzil zapisywanie sobie kazdego dnia co jem i obserwowanie kiedy wystepuja wzdecia i eliminowanie zywnosci po ktorej boli brzuch i mam wzdecia, hmm..ale z wszystkiego niestety nie mozna zrezygnowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murof Re: hmmmm... gazy,,,, czy macie tez ten problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:06 Co robić? Najlepiej nie wstrzymywać. Przecież to jest normalne, gazy występują u każdego i mają związek z dietą. Ja bym się tak nie martwiła, albo inaczej... ja sie tym nie martwie. Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: hmmmm... gazy,,,, czy macie tez ten problem? 15.01.06, 19:30 A ja poszłabym na doładne badania. To może być związane z jakąś poważną chorobą jelit. Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: hmmmm... gazy,,,, czy macie tez ten problem? 16.01.06, 14:04 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13008 Odpowiedz Link Zgłoś
bebepep Re: hmmmm... gazy,,,, czy macie tez ten problem? 18.01.06, 22:52 Ja od jakiegos czasu nie toleruje mleka. Jak nie pije go i nie jem przetworow mlecznych, to jest dobrze. Podobno nie powinno sie tez jesc owocow po posilku, tylko przed, bo one sa lekkostrawne, i leza takie "nadtrawione" na jeszcze nie strawionych ciezszych potrawach, co moze powodowac gazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: hmmmm... gazy,,,, czy macie tez ten problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 01:25 zjadlam wlasnie berlinki z mandarynkami... nie polecam;] pokoj zaraz wybuchnie;] pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadpobudliwa Re: hmmmm... gazy,,,, czy macie tez ten problem? IP: 62.111.139.* 19.01.06, 07:01 Jak rano wstaniesz, to napij sie pół szklanki chłodnej przegotowanej wody! Tylko codziennie! Odpowiedz Link Zgłoś