polinezya 06.11.02, 17:13 Mam pytanie do kobiet w ciazy lub do tych ktore w ciazy juz byly: jak bylo u Was z checia do kochania sie, czy byla wieksza, czy mniejsza czy moze zmieniala sie wraz z zaawansowaniem ciazy? Dzieki za wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megunia Re: ciaza i seks 08.11.02, 09:02 zaczynam 3 miesiac i powoli wraca mi ochota na seks.bo na samym poczatku nie mialam zadnej Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: ciaza i seks 08.11.02, 10:12 megunia napisała: > zaczynam 3 miesiac i powoli wraca mi ochota na seks.bo na samym poczatku nie > mialam zadnej Przylaczam sie... Z tym, ze jeszcze nie zaczelam 3. miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: ciaza i seks 08.11.02, 13:22 Ja od początku ciąży miałam ochotę na seks, natomiast teraz (12 tydzień) odczuwam nieco zwiększony apetyt na łóżkowe igraszki. Tak samo było podczas pierwszej ciąży, a wiem od męża, ze jego odczucia były podobne - twierdzi, że żona w ciąży to baaardzo łakomy kąsek Odpowiedz Link Zgłoś