kiniak7 30.01.06, 15:05 moja córcia ma 12 tygodni a ja dziś się dowiedziałam że mam nadczyność tarczycy, jestem ciekawa czy jak będę brała leki to będę mogła karmić piersią? proszę jak ktoś wie to odpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrischa Re: nadczyność tarczycy 30.01.06, 15:19 jesli to jest tryrozol i pochodne to z pewnoscia nie ja jestem po operacji i biore letrox i moglam karmic, ale lekarstwa przed operacja to cakowicie cos innego i b.szkodliwego... Odpowiedz Link Zgłoś
uszatkowa Re: nadczyność tarczycy 31.01.06, 13:36 a jak sie dowiedziałaś, robiłaś jakieś badania, czy po dziecku było widać że coś jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak7 Re: nadczyność tarczycy 03.02.06, 11:05 dowiedziałam się ponieważ od dwuch tygodni mam bardzo duży puls ok 100, i czuję się jakbym za dużo kawy wypiła taka roztrzęsiona, powiedziałam to lekarce przy okazji jak szczepiłam mała i zrobiłam badanie krwi i tak wyszło podobno to jest częste po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
kawi2 Re: nadczyność tarczycy 05.02.06, 17:40 ja jestem po operacji icały czas biore leki, także w ciązy lekarz mi kazał brać. Zgłoś się do endokrynologa to ustali ci dobra dawkę. Odpowiedz Link Zgłoś