Gość: hakar01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:44 Poszukuję dobrego chirurga naczyniowego, lub poradni naczyniowej w okolicach Tarnowskich Gór, Bytomia lub Katowic.Gdyby jeszcze miał umowę z NFOZ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: dobry chirurg naczyniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 09:28 znam ale w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry chirurg naczyniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 20:30 Czy mogę prosić o informacje o chirurgu z Krakowa? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: dobry chirurg naczyniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 09:00 już podaję chodziłam do dr Andrzeja Sieczkowskiego przyjmuje w ramach NFZ w szpitalu Bonifratów - ale bardzo duże kolejki są, czekanie ponad 4 miesiące, ale przyjmuje również w Medicinie na ul. Barskiej to prywatna przychodnia ale jak masz skierowanie od internisty to NFZ refunduje i wizyta jest za darmo. W Medicinie krótkie kolejki wizyta po 2-3 tygodniach od rejestracji więc warto szukać Odpowiedz Link Zgłoś