Dodaj do ulubionych

odstawienie pigulek w 11 dniu brania

20.11.02, 12:01
Dziewczyny-jak odstawialyscie pigulki, to czekalyscie do konca listka, bo mi
lekarz ze wzgledu na zyly kazal odstawic z dnia na dzien. boje sie
komplikacji, co mnie czeka??,
a
Obserwuj wątek
    • _kami Re: odstawienie pigulek w 11 dniu brania 20.11.02, 12:38
      Ekhmmm... czy to nie jest już 3 Twój post o tej treści? uncertain
      Po pierwsze - czemu nie dopytałaś lekarza? Po drugie - skoro Ci to zalecił,
      mając świadomość, że to jedenasta pigułka z opakowania, to wiedział, że Ci tym
      nie zrobi krzywdy. Po trzecie - jeśli nie wiedział, że jesteś w połowie
      opakowania - zadzwoń do niego i dopytaj.
      A co do pytania głównego - nic Ci nie grozi oprócz rozregulowanego cyklu, ale
      to niestety typowy efekt odstawienia pigułek. Za kilka dni dostaniesz
      krwawienia z odstawienia, a nastepnie cykle powinny zacząć się normalizować,
      czyli zbliżyć do 28 dni. Nic więcej nie może Ci się stać, a jedynym namacalnym
      efektem takiego nagłego odstawienia będzie to, że aktualny cykl będziesz miała
      skrócony o połowę. I tyle.

K.
      • anula1977 do _kami 20.11.02, 12:52
        dziekuje za odpowiedz, wczesniejszy post byl do PAni Doktor, co zaznaczylam w
        naglowku,choc moze Twoim zdaniem to zle, ze podzielilam to na dwie czesci i
        narazilam na dodatkowe klikaniewink. chcialam zeby odpowiedzialy mi tez
        dziewczyny, ktore tak zrobily (aDoktor moze np nie zdazyc z odpowiedzia). Chyba
        takie jest zalozenie forum ,ze sobie doradzamy, pisza dziewczyny , ktore
        doswiadczyly jakichs sytuacji na sobie, moga cos powiedziec na ten temat.
        dodaja otuchy i potrafia wesprzec, np jesli maja ten sam problem.
        jeszcze raz dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam,a
      • anula1977 do _kami 20.11.02, 12:55
        dziekuje za odpowiedz, wczesniejszy post byl do PAni Doktor, co zaznaczylam w
        naglowku,choc moze Twoim zdaniem to zle, ze podzielilam to na dwie czesci i
        narazilam na dodatkowe klikaniewink. chcialam zeby odpowiedzialy mi tez
        dziewczyny, ktore tak zrobily (aDoktor moze np nie zdazyc z odpowiedzia). Chyba
        takie jest zalozenie forum ,ze sobie doradzamy, pisza dziewczyny , ktore
        doswiadczyly jakichs sytuacji na sobie, moga cos powiedziec na ten temat.
        dodaja otuchy i potrafia wesprzec, np jesli maja ten sam problem.
        jeszcze raz dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam,a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka