igus_tryn 16.02.06, 14:30 jakę polecacie, która niebyłaby okropna w smaku a dawała efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bo.tak Re: jaką herbatkę na odchudzanie? 16.02.06, 14:54 Z moich doświadczeń: Efekt przeczyszczający (tzn regulujący przemiane materii) daje Figura (1 lub 2) - smakuje jak siano, ale idzie sie przyzwyczaic. Tylko trzeba pamietac o regularnym piciu. Druga to pu-her czerwona - smakuje... hm.. lepsza niż poprzednia z tym ze ta nie daje tak drastycznych zmian. z nowości niestety nie mam pojęcia, ale jak by ktoś się dopisał, to chętnie skorzystam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: jaką herbatkę na odchudzanie? 16.02.06, 16:10 Pu-Erh czerwona jest okropna, ale o aromacie cytrynowym jest do zniesienia, chociaż zapach zapachem ale smak to mi sie z rybą wędzoną kojarzy ale np. dla mojej kolezanki ta herbatka jest bardzo smaczna, różne są gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_a Re: jaką herbatkę na odchudzanie? 16.02.06, 20:58 Nie wkładałbym do jednego worka figury i pu-erh. Figura nie reguluje przemiany materii (na stałe) tylko przeczyszcza, powoduje zwiększenie perystaltyki jelit. W efekcie długotrwałego stosowania, po zaprzestaniu picia herbatki może się okazać, że jelitom bez tego wspomagacza ciężko pracować. Poza tym wypłukuje witaminy i minerały z organizmu. Lepiej jeść mniej i zdrowo niż się obżerać i pic figurę (no chyba, że to sie zdarza sporadycznie). Pu-erh to herbata wspomagająca spalanie tłuszczu i ogólnie zdrowa, nie ma nic_wspólnego_z _przeczyszczaniem, które jest głównym działaniem figury. Oryginalna jest przepyszna, podróbki bywają niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gostr2 Re: jaką herbatkę na odchudzanie? 16.02.06, 15:12 ja piję i bardzo polecam regulawit 2. przez 2 lata schudłam 17 kg. Pewnie nie tyklo dzieki herbacie, bo też nie żrę za czterech, ale faktycznie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Efety? 16.02.06, 15:53 Sama herbatka efektów nie daje, jedynie można ją jako wspomagacz odchudzania stosować. A więc dietka, ruch i dodatek herbatki. A także spore ilości zwykłej wody mineralnej. Wtedy efekty będą... Niestety, nie ma cudownych diet i cudownych herbatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Efety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:03 Ja zaczęłam pić slim figure. Sa to trzy rodzaje herbat. Pierwszą pije sie przez dwatygodnie a następne dwie po tygodniu. Piję ją już drugi tydzien i żadnych efektów nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Efety? 16.02.06, 22:07 Bo ta seria jest do niczego. Tak jak pisze nchyb - herbatka to tylko wspomagacz, najlepsza dieta to MŻ i RD (mniej żreć i ruszać d...), ja dzięki takiej metodzie plus pu-erh i zielonej herbatce w ciągu pięciu miesięcy zjechałam 10 kilo (i utrzymałam ten efekt długo, ale zepsułam później leczeniem hormonalnym)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Efety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:13 A jak ruszłąś tą d...? Chodziłaś na basen ,aerobik, biegałaś? Ja żrę dużo mniej, troche ćwiczę w domku i pije tą figure. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Efety? 16.02.06, 22:51 Dosłownie WSZĘDZIE jeździłam na rowerze (niedługo śniegi stopnieją i już będzie można wskoczyć na wehikuł), kondycja mi się przy okazji baaardzo poprawiła, no i ćwiczyłam w domu. Ale głównie rower. Naprawdę świetnie spala - a jak przyjemnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k herbapol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 08:42 no toś mnie pocieszyłam kupiłam wczoraj 1. spalanie i zamierzam się za nią zabrać pijesz ją 3x dziennie tak jak zalecają?? 6zł za herbatę i efektów nie będzie nie załamujcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: herbapol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 08:53 Piłam ją 3 razy dziennie przez dwa tygodnie. Teraz piję 2 oczyszczanie (od wczoraj). Zobaczymy, być może trzeba wypić całą serię, albo kilka takich serii żeby był efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
jag_24 Re: jaką herbatkę na odchudzanie? 16.02.06, 22:28 a moze Chinina? to herbata poprawiająca przemianę materii- nie mylić na przeczyszczenie. Po zjedzeniu czegokolwiek i wypiciu herbaty znacznie poprawia sie przemiana materii Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: jaką herbatkę na odchudzanie? 16.02.06, 22:39 Czerwona jest świetna,piłam 3 miesiące i łykałam chrom.Efekt 10 kg mniej bez gimnastyki. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: jaką herbatkę na odchudzanie? 16.02.06, 23:07 10kg???to bardzo duzo az niemozliwe. hmm ale zalezy ile wazylas przed dieta.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: jaką herbatkę na odchudzanie? 17.02.06, 16:25 Przed porodem ważyłam 52 kg i to była moja stała waga.Po porodzie,drugim 58kg.Schudłam do 48,co bylo przesadą,bo nie jestem anorektyczką.Teraz ważę 51kg.Być może efekty dała nie tylko herbatka,ale i ruch,bo przy dwójce dzieci mi go nie brakuje.Dodam,że mam świetną przemianę materii i uwielbiam czekoladę Odpowiedz Link Zgłoś
aniamaciej2 Re: jaką herbatkę na odchudzanie? 20.02.06, 10:08 Kochane, nie wierzcie w cudowne moce tych herbatek, ale we wspomaganie odchudzania tak. Pite z umiarem, tak by nie rozleniwić jelit i siebie na pewno pomogą. Ale pod warunkiem że ćwiczycie i mniej jecie. Ja schudłam 10 kilo jeżdząć na rowerze i ćwicząc oraz pijąc zieloną i 1 lub 2 razy w tygodniu Regulavit - zajęło mi to nie wiecej niz pół roku. NIestety tabletki anty skutecznie ten sukces zniszczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: jaką herbatkę na odchudzanie? 21.02.06, 00:16 Haha, no to witaj w klubie, ze mną było DOKŁADNIE tak samo (patrz wyżej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: jaką herbatkę na odchudzanie? IP: *.echostar.pl 20.02.06, 12:05 W okresie sierpień-październik 2005 odchudzałam sie w następujący sposób: 1. odstawiłam kolacje tzn. na wieczorny poiłek spożtwałam jedynie owoce lub warzywka, 2. odstawiłam słodycze, 3. odstawiłam słodzone napoje, 4. po obiedzie piłam herbatę Pu-Ehr czerwona o smaku cytrynowym (jest do zniesienia, z czasem zaczyna nawet smakować), 5. łykałam 1 tabletkę chromu dziennie. Schudłam 12 kg. Jak na razie to utrzymuję stałą wagę 54 kg. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: jaką herbatkę na odchudzanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:21 A ten chrom to z jakiej firmy łykałaś? Bo są różne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: jaką herbatkę na odchudzanie? IP: *.echostar.pl 20.02.06, 13:01 Ojej, nie pamiętam już producenta, minęło sporo czasu. Preparat nazywa się chrom organiczny, a na opakowaniu dominuje kolor pomarańczowy. Jeśli Tobie zależy, to przy najbliższej wizycie w aptece sprawdzę producenta. Jak pamiętam z ulotki, chrom nie przyczynia się bezpośrednio do utraty masy. Stymuluje organizm do bardziej efektywnego wykorzystywania insuliny, przez co redukuje apetyt na słodycze. Zażywanie chromu jest więc doskonałym rozwiązaniem dla osób walczących z nadwagą, powstałą w wyniku uwielbienia dla słoduchów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: jaką herbatkę na odchudzanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:10 A po jakim czasie było widać pierwsze efekty odchudzania? Dodatkowo ćwiczyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: jaką herbatkę na odchudzanie? IP: *.echostar.pl 20.02.06, 21:43 Chudłam średnio ok. 1 kg tygodniowo. Na początku szło szybciej, ale gdy zrzuciłam 5-6 kg miałam "przestój" trwający 2-3 tygodnie. Waga stanęła w miejscu, a ja byłam załamana, bo brak efektu bardzo mnie zniechęcał. Udało mi się jednak wytrwać i w końcu wszystko znowu ruszyło. Moja waga wyjściowa wynosiła 66 kg, pamiętam, że otoczenie zaczęło dostrzegać róznicę, gdy doszłam do 60, czyli po jakis 7 tygodniach. Teraz mi mówią, że jestem skóra i kości, ale to przesada. Po prostu przyzwyczajeni byli do mnie nieco pulchniejszej. Co do ćwiczeń, to nie mam na to czasu. Jestem mamą dość wyczerpującego malucha i to mi wystarczy Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś