Dodaj do ulubionych

Dół a tabletki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:52
Od czterech miesiecy biore Novynette i bylo by super, bo nie mam plamien,
zadnych skutkow ubocznych tylko jestem strasznie placzliwa i czesto miewam
doly. Naprawde, bardzo niewiele potrzeba mi by sie rozplakac. Kiedys bylam
bardzo optymistycznie nastawiona dziewczyna a teraz co??? Odbija sie to
troche na relacjach z moimi rodzicami i chlopakiem. Co radzicie?

Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Dół a tabletki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:59
      rzuć to świństwo jeśli nie chcesz się nabawić różnych skutków ubocznych po
      latach stosowania (depresja, guzki w piersiach), dobrzę radzę. smile
    • Gość: ala Re: Dół a tabletki IP: *.limes.com.pl 19.02.06, 23:04
      Ja radze jeszcze poczekacsmilePo tabletkach mozna miewac rozne dziwne nastrojesmileJa
      tez okropnie ryczalam przez pierwsze kilka miesiecy.Jak nie przejdzie-zmien
      tabletki.
    • Gość: fsh Re: Dół a tabletki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.02.06, 23:21
      u mnei doly sie zaczely po ok 8 miesiacach brania
      • Gość: anka Re: Dół a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:58
        u mnie kiepski nastroj skonczyl sie po pierwszym opakowaniu. przy drugim bylo
        juz ok i nadal wszystko w porzadku.
    • aniatee Re: Dół a tabletki 21.02.06, 17:59
      jak bralam rigevidon to mialam potworna depresje i ciagle jadlam... po 2 m-cach
      gin zmienil mi na microgynon ale zastrzegl ze pierwsze 3-4 m-ce maga byc
      podobne. bylo lepiej niz wczesniej , mniejszy dol i apetyt ale za to suchosc w
      pochwie( obcieranie podczas stosunku) ale po 3 m-cach faktycznie minelo. potem
      juz bylo wszystko ok.
      radze ci poczekac jeszcze 1 cykl, jak sie nic nie zmieni to idz do gin, niech
      ci zmieni.
      • Gość: gościówka Re: Dół a tabletki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:19
        Sory dziewczyny, ale nie piszcie, że macie deprechę po pigułach, bo chyba
        mylicie pojęcia i nie wiecie, co to naprawdę znaczy. Płaczliwość itp. nazywacie
        depresją? Ja po hormonach leczę się na poważnie i to na depresję. Zmiana
        nastroju występująca po hormonach to jeszcze nie depresja! W każdym razie
        nikomu tego nie życzę.smile
        • Gość: vb Re: Dół a tabletki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.06, 21:44
          wiec musialas byc podatna albo to ma zwiazek z sytuacją zyciową
      • Gość: K Re: Dół a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:02
        A to ciekawe... przecież rigevidon i microgynon mają taki sam skład...
        • Gość: ida37 Re: Dół a tabletki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:01
          Tak, mogłam byc podatna, ale nikt tego nie wie, bo depresja objawiła się po
          kilku latach stosowania piguł - najpierw była płaczliwość, nerwowość, podatność
          na stres. Nic wielkiego i traumatycznego w moim zyciu się nie stało...Poszłam
          do psychiatry i okazało się, że muszę odstawić hormony i leczyć prawdziwego
          doła.
          • Gość: paula Re: Dół a tabletki IP: *.pool8288.interbusiness.it 24.02.06, 11:47
            ja bralam minulet przez pierwsze pol roku i ciagle mi sie ryczec chcialo.. wiec
            po 6 miesiacach zmienilam na marvelon. juz 5 lat mija i jest ok....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka