Gość: kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:04 jak galareta. czy to moze byc z nadzerki czy moze jeszcze cos innego.. bardzo prosze o pomoc bo nie mam jak isc do ginekologa narazie. jakie sa objawy nadzerki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: QQQQ Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help IP: 213.17.171.* 28.02.06, 14:06 jest to śluz owulacyjny ; ) czas na dzidzię ; ) ni eobjaw choroby Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help 28.02.06, 14:07 Który to dzień cyklu? pro-femina.com/nadzerka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help 28.02.06, 14:47 kolejna przerażona własnym ciałem... to najnormalniejszy pod słońcem śluz - płodny lub niepłodny. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila862 Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help 28.02.06, 17:31 kurcze dziewczyny nigdy tak nie mialam no to musi to byc cos innego. tego sluzu jest duuzo i nie jest normalny bo wiem jak przechodze owulacje... a jest nie tylko w czasie dni plodnych ale przez caly cykl no w czasiwe plodnym troche wiecej, ale zawsze mialam taki cieknocy a nie jak gesta galareta...(matko sory za szczegoly) a ostatnio gin mi powiedziala ze mam nadzerke i to stara ( za[proponowala zabieg u siebie w gabinecie 200 zl), a bylam miesiac wczesniej i inna powiedziala ze szyjka czysta... jestem w kropce. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila862 Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help 28.02.06, 17:34 a i dodam ze mam 1 grupez cytologii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:38 Daruj sobie to leczenie nadzerki.Przy tak dobrej cytologii nic z nia nie rob.Poczytaj troszke na tym forum wypowiedzi -ob-gynaec-to sie zdziwisz niezle,jak mlody lekarz zapatruje sie na leczenie nadzerek.Ginekolodzy starszej daty mysla,ze to nieprawidlowosc i zbijaja na tym kase.Poczytaj zanim zrobisz jakas glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila862 Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help 28.02.06, 17:45 no wlasnie dlatego mmi sie nie spieszy ale cos mnie ten sluz zaniepokoil ostatnio... bo slyszalam juz o takich oszustach... ale mimo wszystko troche sie martwie... no bo wiecie, ze oficjalnie nadzerke powinno sie leczyc a mi sie podobno zrobila po porodzie.. a mozliwe zeby wynik cytologii byl nieprawdziwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lina Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help IP: *.acn.waw.pl 28.02.06, 17:44 Ewentulanie: idz do trzeciego lekarza. Niech przechyli szale. A przy okazji: horror (!) zeby jeden nie wystarczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:50 hej, moze jeszcze ktos moze doradzic? bardzo prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDYTA Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:04 Bardzo mnie dziwią niektóre odpowiedzi są wręcz malo odpowiedzialne. Ja też miałam nadżerkę i wyleczylam Ją za pomocą krioterapii (taki zabieg) i wcale nie dawała żadnych objawów. Więc nie podejrzewam aby Twój śluz pojawił się wskutek obecnej nadżerki. Każda kobieta ma indywidualny śluz płodny jedne mają go mało inne wręcz w ogromnej ilości. Wizyta u lekarza będzie odpowiednia (może zmień lekarza). A twierdzenie że nadżerki nie należy leczyć uważam za śmieszne. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help IP: *.kablowka.waw.pl 28.02.06, 23:41 jak można leczyć coś co nie jest chorobą???? nadżerka to łopatologicznie mówiac wywinięta szyjka macicy )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:18 a mozliwe ze to po odstawieniu tabletek anty? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help 01.03.06, 09:00 dziewczyno, trzeba było od razu tak pisać! nie miałaś dotąd takiego śluzu, bo brałaś pigułki. teraz organizm zaczyna działać samodzielnie i może to robić spektakularnie. jeśli jest biały lub przezroczysty, nie ma zapachu lub lekko kwaśny, to jest to normalna, zdrowa wydzielina twojego ciała. wrzuć w google: śluz płodny, śluz niepłodny. poczytaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:01 no tak niby racja ale przed braniem tabletek tez taki nie byl... w czasie brania tez nie a teraz jest ale jak jestescie pewne ze to zaden obja2w choroby na pewno no to sie przestaje martwic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: gesty, ciagnacy sie sluz...help IP: *.man.czest.pl 01.03.06, 12:03 Ja mam śluż cały czas, ale rzeczywiście po odstawieniu anty jest go więcej. Możesz jednak iść do lekarza, kiedyś stwierdziłam że mam za dużo śluzu, poszłam, lekarz przepisał jakąś globulkę i pomogło, mówił jednak że wydzielanie się zbyt dużej ilości śluzu jest niebezpieczne i trzeba go zmniejszyć. Oczywiście nic z tego nie rozumiałam, ale było to kilka lat temu i cały czas jestem zdrowa i nadżerki nie miałam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś