Gość: Iza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:23 Jak się ujawnia i jakie są przyczyny jej powstawania. Bardzo priszę o odpowiedz. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Migrena 07.03.06, 11:54 Zajrzyj na forum Migrena forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12154 Odpowiedz Link Zgłoś
blou1 Re: Migrena 07.03.06, 15:39 Ból głowy nieznośny, mdłości. Pomagało mi leżenie w jednej pozycji, bez ruchu głową w ciszy. Ale przeszło po urodzeniu dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: Migrena 07.03.06, 15:49 Iza, zapewniam Cię, że migrenowe bóle głowy są takie, że nie sposób pomylić ich z innymi. Jest to poprostu ból nie do zniesienia, a towarzyszą mu mdłości, wymioty, wrażliwośc na światło, odgłosy,a nawet dotyk, może trwać od kilku godzin do kilku dni... Jesli chodzi o przyczyny to u mnie wywołały go niewłaściwe odchudzanie i tabletki antykoncepcyjne. Ale takie bóle mogą też byc wywołane np. skrzywieniem kręgów szyjnych. Jeśli podejrzewasz u siebie migrenę to konieczna jest wizyta u neurologa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 Re: Migrena 08.03.06, 18:51 ej bedziesz wiedziala ze to nie jest normalny bol glowy tylko natarczywy z wymiotami to taki ze nawet poduszka swiatlo twoje wlosy beda ci draznic.sproboj wziasc sobie ibuprompyralgine cyba ze masz mocnejsze to musisz wtedy silniejsze np tramal czy majamil ale to sa leki na recepte juz.ja walcze z migrena juz 15 lat i wreszcie sie pozbylam ale tylko tym ze poszlam do cirurga ktory nastawia kregoslupy robi masaze i akupunkture.wymasowal mi kark nastawil kregoslup w3 miejscac i bol odszedl jak reka odjal.mam bole ale nawet tabletki nie musze brac bo samo przecodzi Odpowiedz Link Zgłoś