Dodaj do ulubionych

prosze o porade

IP: *.net.pl / *.net.pl 28.03.06, 21:55
moj cykl trwa juz 32 dzien,przez ostatnie 3 miesiace trwal 24 dni wczesniej co
27 29. Od tygodnia moze i nawet poltora dokuczaja mi bole takie jak przed
miesiaczka tylko ze krotsze mniej intensywniejsze,ale tej miesiaczki nadal jak
nie bylo tak nie ma. Bola mnie rownierz piersi,ale tak jakos inaczej niz
zwykle... zaczelam podejrzewac ciaze(zawsze uzywamy prezerwatyw z apteki po
stosunku sprawdzamy czy nie pekla itp. raz miilismy takie zdarzenie ze
mielismy sie kochac bez zabezpieczenia, wszedl we mnie i wykonal nie wiecej
jak 5 "pchniec" ale jednak przestalismy,a bylo to w dni plodne) wiec zrobilam
test(badanie moczu w przychodni) test wyszedl ujemny,czyli uspokoil mnie ze
jednak ciazy nie ma. Ale ja nadal sie nie pokoje poniewaz bole sa take same
jak tydzien temu,pali mnie zgaga jestem senna ,ciagle glodna nadal podejzewam
ciaze, za tydzien mam wizyte u gine,jak myslicie co to moze byc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: prosze o porade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 21:59
      To kłucia to moze byc torbiel.. stąd tez moze byc opoznienie miesiaczki.
      Nie stresuj sie, ze tydzien lekarz cie zbada i powie, co ci jest.
      • Gość: dziewczyna Re: prosze o porade IP: *.net.pl / *.net.pl 29.03.06, 15:08
        i jak myslicie jakie istnieje duze prawdopodobienswto zajscia w ciaze czy raczej
        znikome?
        • kaczkabig Re: prosze o porade 29.03.06, 18:19
          Ja tak miałam na początku mojej ciązy: bolesne piersi, ból w dole brzucha jak
          przy miesiączce (dość silny). Jeżeli jednak zrobiłaś test i wyszedł ujemny to
          być może nie ciąża, ale też może zrobiłaś go zbyt wcześnie....
          • Gość: dziewczyna Re: prosze o porade IP: *.net.pl / *.net.pl 29.03.06, 19:24
            TEST zrobilam 5 dni po spoznieniu okresu i wiecej niz misiac od tamtego
            zdarzenia...
            • agatka_to_ja Re: prosze o porade 29.03.06, 19:29
              5 dni po terminie miesiaczki - powinno juz cos wyjsc... wiec to raczej nie
              ciaza.. Stawialabym na torbiel albo jakies zaburzenia hormonalne.
              Bez wizyty u lekarza sie nie obedzie.
              • Gość: dziewczyna Re: prosze o porade IP: *.net.pl / *.net.pl 29.03.06, 21:07
                Zalatwilam sobie na jutro wizyte u ginekologa, powinnam jutro wszystko wiedziec.
                Dziekuje za odpowiedzi i ze potraktowalyscie mnie powaznie
                • Gość: dziewczyna Re: prosze o porade IP: *.net.pl / *.net.pl 30.03.06, 13:51
                  bylam dzisiaj u lekarza powiedzialam jaka jest sytuacja. Zrobił mi cytologie
                  wynik bedzie za miesiac dal mi tabletki na przyspieszenie okresu powiedzial ze
                  sugeruje sie testem ze nie jestem wciazy. "za wczesnie by mogl powiedziec
                  cokolwiek czy jestem wciazy czy nie" nie wiem, czy taki lek mi nie zaszkodzi
                  gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy?
                  • agatka_to_ja Re: prosze o porade 30.03.06, 13:53
                    a jaki to lek?
                    • Gość: dziewczyna Re: prosze o porade IP: *.net.pl / *.net.pl 30.03.06, 14:16
                      luteini jesli dobrze odczytalam
                    • agatka_to_ja Re: prosze o porade 30.03.06, 14:17
                      Bo jesli to luteina albo duphaston - to bardzo dobrze.. jesli nie jestes w
                      ciazy - wywola miesiaczke. A jesli jestes w ciazy - pomoze w jej utrzymaniu. NA
                      PEWNO nie zaszkodzi, moze tylko pomoc.
                      • Gość: Maja Re: prosze o porade IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.03.06, 14:40
                        Te objawy to tzw. syndrom ciąży urojonej spowodowany strachem przed nią. Moja
                        córka pół roku po urodzeniu dziecka miała to samo. Ale mogę się mylić.
                        Najlepiej rozstrzygnie to lekarz.
                        • Gość: dziewczyna Re: prosze o porade IP: *.net.pl / *.net.pl 30.03.06, 14:49
                          no i teraz co wezme te tabletki dostane okres i co ja nadal nie bede wiedziec
                          czy jestem w ciazy czy nie...
                          • kocio-kocio Re: prosze o porade 30.03.06, 14:52
                            Jeśli jesteś w ciąży, okresu nie dostaniesz.
                          • agatka_to_ja Re: prosze o porade 30.03.06, 14:52
                            Kochana, jak dostaniesz okres - znaczy nie jestes w ciazy.
                            A jak nie dostaniesz - to zrob za jakis tydzien jeszcze jeden test.
                            • Gość: dziewczyna Re: prosze o porade IP: *.net.pl / *.net.pl 30.03.06, 21:51
                              DZIEKI kiss jaja ja niedomyslna jestem wink
                              • Gość: dziewczyna Re: prosze o porade IP: *.net.pl / *.net.pl 30.03.06, 21:52
                                mialo byc "jaka"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka