Dodaj do ulubionych

prezerwatywa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:55
czy zawsze widac ze prezerwatywa "niezadzialala" ?
sorry moze i pytanie glupie ale naprawde sie zastanawiam.
Obserwuj wątek
    • panna.sarabella Re: prezerwatywa 31.03.06, 11:19
      jeśli pęknie to na pewno zobaczysz, może też sie zsunąc - co też powinniście
      dostrzec. Niestety (moze mam małą wyobraźnię, ale nie stosuje prezerwatyw) nie
      umiem wyobrazić sobie innych sposobów "niezadziałania" prezerwatywy

pozdrawiam
      • lilith76 Re: prezerwatywa 31.03.06, 11:21
        sama też się zastanawiałam, ale jeśli prezerwatywa jest załozona delikatnie,
        poprawnie, potem facet nigdzie z nią nie biega, po wszystkim nie zsunęła się,
        ani nie widać pęknięcia, strzępków, to chyba należy zaliczyć stosunek do
        udanych smile
        • maalza Re: prezerwatywa 31.03.06, 11:27
          Lilith, wyjelas mi to z ust, własnie miałam to napisać wink

Pozdrawiam!
    • Gość: ka_ma Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:47
      a jak sie zsunie to tak calkiem tak?
      a no to ok
      a jak peknie to "srodek " wyplynie tak?
      czyli nie da sie nie zauwazyc ?
      • maalza Re: prezerwatywa 31.03.06, 11:53
        mnie sie to nie zdazylo (Dobry Boze, odpukac!), ale słyszałam, ze jak peknie
        prezerwatywa to poczuje i jedna, i druga strona. Podobnie ze zsunięciem sie
        prezerwatywy - mój mezczyna mowi, ze jak sie zsunie to on się zorientuje, ze
        cos nie tak - wiec mu ufam i nie martwie sie na zapas wink

trzeba miec po prostu oczy i uszy otwartewink
      • panna.sarabella Re: prezerwatywa 31.03.06, 11:59
        mi (nam) pękła tylko raz, to był ostatni raz użycia prezerwatywy wink

po wyjęciu członka z pochwy zobaczycie że penis ma "ubranko" a zawartość jest w
        tobie smile
        • Gość: ka_ma Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:43
          nam pekla 2 x ale tak calkiem ( bylo to juz z jakies 3 lata temu wiec juz
          dobrze nie pamietam) ze nie dalo sie nie zauwazyc. a wiec jak zawartosc w
          srodku a prezerwatywa na swoim miejscu to mam sie nie martwic. ok dzieki bardzo
          za odpowiedzi. i za potraktowanie mnie serio. pozdrawiam wszystkie forumowiczki.
          • Gość: kika Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:44
            nam pekla i tez bylo widac. az mialam kawalki w srodku. na 2 dzien wylecialy
    • Gość: ona Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:28
      nam pekla. ja nic nie poczulam, on tak. poza tym moj chlopak mial taki fajny
      nawyk, ze zawsze "po",nie wyrzucal odrazu prezerwatywy, tylko pozniej nalewal do
      niej wody smile) tak dla pewnosci big_grinDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka