Gość: ka_ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:55 czy zawsze widac ze prezerwatywa "niezadzialala" ? sorry moze i pytanie glupie ale naprawde sie zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.sarabella Re: prezerwatywa 31.03.06, 11:19 jeśli pęknie to na pewno zobaczysz, może też sie zsunąc - co też powinniście dostrzec. Niestety (moze mam małą wyobraźnię, ale nie stosuje prezerwatyw) nie umiem wyobrazić sobie innych sposobów "niezadziałania" prezerwatywy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: prezerwatywa 31.03.06, 11:21 sama też się zastanawiałam, ale jeśli prezerwatywa jest załozona delikatnie, poprawnie, potem facet nigdzie z nią nie biega, po wszystkim nie zsunęła się, ani nie widać pęknięcia, strzępków, to chyba należy zaliczyć stosunek do udanych Odpowiedz Link Zgłoś
maalza Re: prezerwatywa 31.03.06, 11:27 Lilith, wyjelas mi to z ust, własnie miałam to napisać Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_ma Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:47 a jak sie zsunie to tak calkiem tak? a no to ok a jak peknie to "srodek " wyplynie tak? czyli nie da sie nie zauwazyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
maalza Re: prezerwatywa 31.03.06, 11:53 mnie sie to nie zdazylo (Dobry Boze, odpukac!), ale słyszałam, ze jak peknie prezerwatywa to poczuje i jedna, i druga strona. Podobnie ze zsunięciem sie prezerwatywy - mój mezczyna mowi, ze jak sie zsunie to on się zorientuje, ze cos nie tak - wiec mu ufam i nie martwie sie na zapas trzeba miec po prostu oczy i uszy otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
panna.sarabella Re: prezerwatywa 31.03.06, 11:59 mi (nam) pękła tylko raz, to był ostatni raz użycia prezerwatywy po wyjęciu członka z pochwy zobaczycie że penis ma "ubranko" a zawartość jest w tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_ma Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:43 nam pekla 2 x ale tak calkiem ( bylo to juz z jakies 3 lata temu wiec juz dobrze nie pamietam) ze nie dalo sie nie zauwazyc. a wiec jak zawartosc w srodku a prezerwatywa na swoim miejscu to mam sie nie martwic. ok dzieki bardzo za odpowiedzi. i za potraktowanie mnie serio. pozdrawiam wszystkie forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:44 nam pekla i tez bylo widac. az mialam kawalki w srodku. na 2 dzien wylecialy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:28 nam pekla. ja nic nie poczulam, on tak. poza tym moj chlopak mial taki fajny nawyk, ze zawsze "po",nie wyrzucal odrazu prezerwatywy, tylko pozniej nalewal do niej wody ) tak dla pewnosci DD Odpowiedz Link Zgłoś