Gość: Borowski IP: *.l.pppool.de 14.04.06, 10:03 Kiedy rano budze sie mam okropne zawroty glowy ,jestem slaba i zbiera mi sie na wymioty ,nie jestem w ciazy.Co mam zrobic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: Zawroty glowy1 14.04.06, 10:12 zrobić podstawowe badania i pójść do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
m_marta_m Re: Zawroty glowy1 14.04.06, 10:15 nie wstawać gwałtownie z łóżka, nie spać za długo (organizm się osłabia) i iść do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: Zawroty glowy1 14.04.06, 11:36 przczyn zawrotow glowy moze byc milion- najlepiej pojsc z tym do lekarza. ja cierpie na zawroty od 8 lat ( milion badan nic nie wykazalo), nie zapeszac od 2 lat mi sie nie krecilo. stwierdzilam ze to na tle nerwowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Zawroty glowy1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:03 Hej ja mam to samo,budze się rano i mam helikopter,cały pokój mi wiruje.Nie mogę wstać i momentalnie robi mi się niedobrze. Też nie wiem co jest. Nie jestem w ciązy,nie śpię ani za długo ani za krótko, nie jestem niedotleniona. I co to może być??? Odpowiedz Link Zgłoś