21.04.06, 11:54
Podcas badania ginekologicznego w 3 m-ce po porodzie lekarz wykrył nadżerkę.
Oczywiście teraz nie mam czasu aby iść ponownie ale muszę kiedyś się
koniecznie wybrać. Powiedzcie mi proszę jak to się leczy bo czytałam o jakimś
wymrażaniu lub "wypalaniu". Czy któraś z Was to miała. Pozdrawiam

A MÓJ MAŁY SKOŃCZYŁ 9 M-CY I DALEJ NIE CHCE SIADAĆ......
Obserwuj wątek
    • sofi84 Re: nadżerka 21.04.06, 12:02
      users.nethit.pl/forum/read/cialo/2772045/2/
      tam jest i o nadżerce
    • 071979an Re: nadżerka 21.04.06, 20:17
      Sama zdecydujesz kiedy do lekarza pójdziesz ale radze nie odwlekać bo zabieg
      niestraszny.Przy pierwszej wizycie lekarz pobierze cytologię .Jesli będzie w
      porządku umów się konkretnie na zabieg.Lekarz sam zdecyduje jaka metoda w twoim
      przypadku będzie odpowiednia.Przynajmniej u mnie tak było.pozdrawiam
      • emwu55 Re: nadżerka 21.04.06, 20:38
        a czy ten zabieg jest bolesny?? I czy trzeba leżeć w szpitalu??
        • kkatie Re: nadżerka 21.04.06, 20:47
          jesli jestes z warszawy moge polecic fantastyczna lekarke. mi sie udalo
          wyleczyc nadzerke lekami, bez zabiegu smile
          • emwu55 Re: nadżerka 21.04.06, 21:10
            fajnie tam macie w stolicy - ja mieszkam na sorry zdupiu bo w KOłobrzegu......
            • biedroneczka75 Re: nadżerka 21.04.06, 22:35
              f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2718085 poczytajcie i poszperajcie na tym
              forum jest full o nadżerkach
            • elfia4 Re: nadżerka 23.04.06, 23:27
              emwu55 odezwij się na mojego maila z gazety. Ja też jestem z Kołobrzegu i
              miałam ten problem tak jak kilka koleżanek. Ja miałam zabieg w Szczecinie bo
              tam studiuję, ale wiem,że w Kołobrzegu nie chcą robić elektrokoagulacji na
              fundusz,a prywatnie to ponad 300zł, dlatego taniej może wyjść leczenie poza tym
              miastem.Jak chcesz mogę ci napisać dokładnie gdzie i jak ja miałam robiony
              zabieg. Pozdrawiam
    • ruda.farbowana Re: nadżerka 23.04.06, 22:38
      Ja miałam niedawno usuwaną nadżerkę. W moim przypadku była to metoda laserowa.
      Zabieg trwał około 5 minut. Nie jest bolesny, w dole brzucha czuć jedynie coś w
      rodzaju "rozlewającego sie ciepła" (wybacz, ale nie wiem, jak to określićsmile).
      No i pojawia się - co tu dużo mówić - charakterystyczny zapaszek. Ale już po
      wszystkim, za trzy miesiące - kontrola i mam nadziję, że wszystko będzie ok.
      Pozdrawiam serdeczniesmile
      • Gość: anula302 Re: nadżerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 13:50
        Cześć.Ja miałam ja usunęłam nadzerkę w tamtym roku ale laserowo.Kosztowało to
        prawie 400 zł, zabieg miał być bezbolesny, ale niestety w moim wypadku tak nie
        było.Pani doktor dała mi najpierw czopek przeciwbólowy a potem zaczęła usuwać
        laserem nadżerkę.Bolało mnie i to bardzo,ból taki jak przy bardzo bolesnych
        miesiączkach, ale da sie przeżyć.Musisz iść najpierw do lekarza on Ci powie
        kiedy wykonać cytologię a jak cytologia bedzie ok to dokładnie powie Ci kiedy
        zgłosić się na uwuwanie nadżerki(niestety nie pamietam już w których dniach
        cyklu to było)Dodam jeszcze że nie chciałabym tego znowu przeżywać w
        przyszłości.Pozdrawiam Ania
    • andersena Re: nadżerka 24.04.06, 00:52
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30259&w=25957600
      • kajaja2 Re: nadżerka 24.04.06, 09:25
        hej ja jestem po elektrokonizacji minelo juz 2 miesiace i jest wszytko
        ok.mialm grupe 3 a teraz mam 1.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka