kysu 09.01.03, 11:05 www.instead.pl/ no ciekawa jestem waszej opini... pozdrawiam kysu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_ni Re: wkładki menstruacyjne 09.01.03, 12:57 no ale co? a sama co powiesz? chcesz wiedziec czy uzuwamy, czy chcemy uzywac, czy co? pewnie jestes z firmy ktora robi te wkladki Odpowiedz Link Zgłoś
kysu Re: wkładki menstruacyjne 09.01.03, 14:50 pytam bo dla mnie to nowosc! dokladnie chcialabym wiedziec czy ktos uzywal, czy to faktycznie taka komfortowa rewalacja itd ... zupelnie nie rozumie tego ataku na posta. to jest grupa dyskusyjna i chyba mozna zapytac! troszke milszego nastawienia, a!! bo mozna sie zniechecic. co wlasnie pani z netu uczynila! mimo to pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: wkładki menstruacyjne 09.01.03, 16:45 no skoro sama jestes zainteresowana to trzeba bylo sformulowac pytanie inaczej, bo na forum wtracaja sie rozne osoby z nachalna reklama i tak wlasnie zabrzmialas. a ja osobiscie nie uzywam tych wkladek wiec nic ci nie powiem, nie sadze zeby byla to popularna rzecz w Polsce, przejrzyj zreszta posty byly takie tematy Odpowiedz Link Zgłoś