nekokoneko 25.05.06, 16:56 od pięciu dni bolą mnie sutki.od wczoraj każdy dotyk wywołuje nieprzyjemne odczucia i niemal ból.. jestem tydzień przed spodziewanym okresem. cóż to takiego się może dziać? i do jakiego lekarza powinnam iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: ból sutków 25.05.06, 20:37 wiele kobiet tak ma. Bóle piersi o sutków po owulacji, az do okresu. Jezeli nie przejdzie po okresie - idz do ginekologa. Ale mysle, ze z nadejsciem miesiaczki ból minie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ból sutków 26.05.06, 09:27 jeśli na 100% wykluczasz ciążę, to zwykły objaw nadchodzącej miesiączki. miałam podobnie - zaczynało się w dniu owulacji i trwało do okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: ból sutków IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 14:52 Jeżeli nie jesteś w ciąży to jest to dosyć typowy objaw nadchodzącej miesiączki. Aha - i nie martw się, jeżeli nigdy przedtem tak nie miałaś. Objawy przed miesiączką zmieniają się. Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: ból sutków 26.05.06, 19:38 dziekuje za odpowiedzi.. ciąży nie wykluczam- w sumie to bym sie nawet cieszyła, ale się nie nakręcam. faktycznie nigdy do tej pory tak nie miałam.. no cóż...zobaczymy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś