Dodaj do ulubionych

dr. Kukulski

12.01.03, 21:58
Czy ktos moze mi podac nr tel jego gabinetu na Grojeckiej w Warszawie?
Dzieki!
Obserwuj wątek
    • beemka1 Re: dr. Kukulski 12.01.03, 22:03
      Znalazlam w innym watku tel na Zelazna. A zna ktoras z Was do prywatnego
      gabinetu?
      • plomyk Re: dr. Kukulski 12.01.03, 22:27
        tel.602 23 01 52
        • beemka1 Re: dr. Kukulski 13.01.03, 17:18
          Nie znam dr Kukulskiego. Czy myslisz, ze moge zadzwonic do niego na ten nr
          komorkowy, tzn czy jest to jego sluzbowa komorka? A moze masz nr do gabinetu?
          Dziekuje i pozdrawiam
          Beata.
          • plomyk Re: dr. Kukulski 13.01.03, 17:26
            To jest sluzbowa komorkowa. Nie zrazaj sie, jesli nei odbierze za pierwszym
            razem. Zadzwon i powiedz,ze chcesz sie z nim umowic na pierwsza wizyte. On ma
            taki stosunek do pacjentek, ze stres Ci zniknie po 2 sekundach rozmowysmile
            Pozwodzenia i moze keidys spotkamy sie w poczekalnismile
            A
            • beemka1 Re: dr. Kukulski 13.01.03, 18:53
              Plomyku,
              Dziekuje Ci za wszystkie informacje. Obawiam sie jednak, ze w poczekalni bym
              Cie nie poznala smile
              A tak na powaznie, jak dlugo czeka sie na wizyte? Nie spieszy mi sie bardzo,
              ale 2 tygodnie to byloby w sam raz... I powiedz mi prosze, czy dr Kukulski ma
              w gabinecie USG? Moze mi rowniez poradzisz czy lepiej chodzic prywatnie czy na
              Zelazna? Jak jest w obu miejscach z terminami i cenami, bo nie ukrywam, ze ma
              to dla mnie znaczenie...
              Pozdrawiam
              Beata.
              • plomyk Re: dr. Kukulski 13.01.03, 23:05
                ja czekalam na wizyte 4 dni, wiec chyba doktor Kukulski jest elastycznysmile Wiem
                tez,ze zawsze znajduje czas dla pacjentki jak sie cos dzieje albo sie czyms
                niepokoi.
                Jesli chodzi o usg to nei ma go w gabinecie (a wlasciwie to nei wiem, bo nei
                pamietam a nei bylo mi potrzebne). Ale jesli powiesz, ze nei chces zplacic to
                skieruje Cie do dobrego specjalisty od usg na zelazna. On nie ma cisnienia, ze
                jest jedyny i najlepszy na swiecie. Ja usg w 12 tygodniu robilam u dr
                Roszkowskiego prywatnie (wydatek 180pl, a wiec sporo).
                Sama wizyta w gabinecie dr Kukulskiego kosztuje 80pln i wydaje mi sie, ze to
                nieduzo (standard gabinetu bardzo przyzwoity z ladna przebieralnia, kapciami i
                fartuszkami do badania - uff nie trzeba biegac z gola pupa przez pol pokoju).
                Daj znac jak sie juz umowiszsmile w ktorym tygodniu jestes?
                • awnee Re: dr. Kukulski 14.01.03, 00:36
                  W którym miejscu na Grójeckiej jest ten gabinet?
                  Boję się jak głupia, ale chyba też powinnam się wybrać, bo nie wiem co się
                  dzieje... sad
                  awnee
                  • plomyk Re: dr. Kukulski 14.01.03, 09:46
                    Ten gabinet jest przeniesiony z Grojeckiej na Zytnia 16 m 50.
                    powodzenia
                    • beemka1 Re: dr. Kukulski 14.01.03, 11:20
                      Plomyku,
                      Ten nr, ktory podalas jest zly. Odebral jakis chlopak i powiedzial, ze to
                      pomylka. Mozesz jeszcze raz sprawdzic?
                      Dziekuje
                      Beata.
                      • plomyk dobry numer doktora kukulskiego 14.01.03, 12:12
                        PRZEPRASZAM!! zrobilam literowke jak przepisywalam z komorki

0602 23 81 52

poozdrawiam,
                        Ania
                        • beemka1 Re: dobry numer doktora kukulskiego 14.01.03, 15:29
                          Aniu,
                          Twoj lekarz wydaje sie byc bardzo milym czlowiekiem. Co za przyjemny glos...smile
                          Moglabys mi cos wiecej o nim napisac? Ile ma lat, skad Go znasz, itp. Prosze
                          napisz na moje konto jesli to nie jest to nic osobistego. Pozdrawiam
                          Beemka.
                          Aha, umowilam sie rzecz jasna za 2 tygodnie, tak jak mi pasowalo. Thanks!
                • beemka1 Re: dr. Kukulski 14.01.03, 10:02
                  plomyk napisała:

w ktorym tygodniu jestes?

W zadnym, niestety. Niedawno poronilam i szukam lekarza, ktory powie mi co
                  dalej. Mam swojego lekarza, w przychodni, co jest dobre, bo nie place za
                  badanie, za USG tez nie, ale wolalabym wysluchac opinii jeszcze jednego i
                  konsutowac z nim swoje dalsze poczynania. Dziekuje za namiary
                  Beemka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka