beemka1 12.01.03, 21:58 Czy ktos moze mi podac nr tel jego gabinetu na Grojeckiej w Warszawie? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beemka1 Re: dr. Kukulski 12.01.03, 22:03 Znalazlam w innym watku tel na Zelazna. A zna ktoras z Was do prywatnego gabinetu? Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: dr. Kukulski 13.01.03, 17:18 Nie znam dr Kukulskiego. Czy myslisz, ze moge zadzwonic do niego na ten nr komorkowy, tzn czy jest to jego sluzbowa komorka? A moze masz nr do gabinetu? Dziekuje i pozdrawiam Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: dr. Kukulski 13.01.03, 17:26 To jest sluzbowa komorkowa. Nie zrazaj sie, jesli nei odbierze za pierwszym razem. Zadzwon i powiedz,ze chcesz sie z nim umowic na pierwsza wizyte. On ma taki stosunek do pacjentek, ze stres Ci zniknie po 2 sekundach rozmowy Pozwodzenia i moze keidys spotkamy sie w poczekalni A Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: dr. Kukulski 13.01.03, 18:53 Plomyku, Dziekuje Ci za wszystkie informacje. Obawiam sie jednak, ze w poczekalni bym Cie nie poznala A tak na powaznie, jak dlugo czeka sie na wizyte? Nie spieszy mi sie bardzo, ale 2 tygodnie to byloby w sam raz... I powiedz mi prosze, czy dr Kukulski ma w gabinecie USG? Moze mi rowniez poradzisz czy lepiej chodzic prywatnie czy na Zelazna? Jak jest w obu miejscach z terminami i cenami, bo nie ukrywam, ze ma to dla mnie znaczenie... Pozdrawiam Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: dr. Kukulski 13.01.03, 23:05 ja czekalam na wizyte 4 dni, wiec chyba doktor Kukulski jest elastyczny Wiem tez,ze zawsze znajduje czas dla pacjentki jak sie cos dzieje albo sie czyms niepokoi. Jesli chodzi o usg to nei ma go w gabinecie (a wlasciwie to nei wiem, bo nei pamietam a nei bylo mi potrzebne). Ale jesli powiesz, ze nei chces zplacic to skieruje Cie do dobrego specjalisty od usg na zelazna. On nie ma cisnienia, ze jest jedyny i najlepszy na swiecie. Ja usg w 12 tygodniu robilam u dr Roszkowskiego prywatnie (wydatek 180pl, a wiec sporo). Sama wizyta w gabinecie dr Kukulskiego kosztuje 80pln i wydaje mi sie, ze to nieduzo (standard gabinetu bardzo przyzwoity z ladna przebieralnia, kapciami i fartuszkami do badania - uff nie trzeba biegac z gola pupa przez pol pokoju). Daj znac jak sie juz umowisz w ktorym tygodniu jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
awnee Re: dr. Kukulski 14.01.03, 00:36 W którym miejscu na Grójeckiej jest ten gabinet? Boję się jak głupia, ale chyba też powinnam się wybrać, bo nie wiem co się dzieje... awnee Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: dr. Kukulski 14.01.03, 09:46 Ten gabinet jest przeniesiony z Grojeckiej na Zytnia 16 m 50. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: dr. Kukulski 14.01.03, 11:20 Plomyku, Ten nr, ktory podalas jest zly. Odebral jakis chlopak i powiedzial, ze to pomylka. Mozesz jeszcze raz sprawdzic? Dziekuje Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk dobry numer doktora kukulskiego 14.01.03, 12:12 PRZEPRASZAM!! zrobilam literowke jak przepisywalam z komorki 0602 23 81 52 poozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: dobry numer doktora kukulskiego 14.01.03, 15:29 Aniu, Twoj lekarz wydaje sie byc bardzo milym czlowiekiem. Co za przyjemny glos... Moglabys mi cos wiecej o nim napisac? Ile ma lat, skad Go znasz, itp. Prosze napisz na moje konto jesli to nie jest to nic osobistego. Pozdrawiam Beemka. Aha, umowilam sie rzecz jasna za 2 tygodnie, tak jak mi pasowalo. Thanks! Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: dr. Kukulski 14.01.03, 10:02 plomyk napisała: w ktorym tygodniu jestes? W zadnym, niestety. Niedawno poronilam i szukam lekarza, ktory powie mi co dalej. Mam swojego lekarza, w przychodni, co jest dobre, bo nie place za badanie, za USG tez nie, ale wolalabym wysluchac opinii jeszcze jednego i konsutowac z nim swoje dalsze poczynania. Dziekuje za namiary Beemka. Odpowiedz Link Zgłoś