arwena999 05.06.06, 09:57 mam zapalenie pochwy i szyjki macicy - wczoraj skończyłam brac tabletki : Metronidazol [10] i Clotrimazolum [1] - teraz odczówam pieczenie pochwy i mam takie uczucie jakby mi sie ranki zrobiły - pomocy!!! czy to normalne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arwena Re: zapalenia IP: *.bochnia.pl 05.06.06, 11:23 prosze powiedzcie mi co to jest [znajduje sie w okolicy wejścia do pochwy, szczypie przy wycieraniu...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arwena Re: zapalenia IP: *.bochnia.pl 05.06.06, 23:44 Nie wiem czemu nic nie piszecie ale to dla mnie ważne - i w dodatku znów mam plamienia !!! prosze powiedzcie czy to normalne... a do gina i tak pewnie pójdę...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arwena Re: zapalenia IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 11:56 ???? odpowie ktoś ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zapalenia IP: *.kablowka.waw.pl 06.06.06, 00:47 uzupełnij florę bakteryjną, a nie bierz ciagle antybiotyków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arwena Re: zapalenia IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 09:29 w jaki sposób najlepiej mam to zrobić???????? Odpowiedz Link Zgłoś