Gość: poir IP: *.chello.pl 06.06.06, 23:23 witam czy uprawiając sex z kobietą będącą w ciąży, mężczyzna może kończyć w niej? podejrzewam, że tak, bo przecież nie można zajść w ciążę już w niej będąc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaaaa Re: Czy mozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:38 chlopczyku, poczytaj ksiazke od biologii albo jakąs WIsłocką, bo twoje pytania to kompletna kompromitacja i totalny debilizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poir Re: Czy mozna? IP: *.chello.pl 06.06.06, 23:49 czyż to nie forum? każdy może tu przecież zadać nawet naigłupsze pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Czy mozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:56 tak, mozna zadawac pytania... tak, kobieta, ktora jest w ciazy NIE MOZE zajsc w ciaze w tym samy czasie. tak, to podstawowa wiedza, ktora powinno opanowac dziecko w podstawowce. tak, dorosly facet, ktoremu zdarzają sie wzwody i ktory ma zamiar je wykorzystwac powinien wiedziec o tak podstawowych rzeczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poir Re: Czy mozna? IP: *.chello.pl 07.06.06, 00:08 czyli można kończyć wewnątrz kobiety, która jest w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Czy mozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:52 niech kolega nawiąże bliższe stosunki z innym kolegą o, tym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=43151326 i rozwiją swoją wiedzę w innym miejscy Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Czy mozna? 07.06.06, 09:52 heheheh, ja radzilabym mu skontakotowac sie z ta panienka co sie pytala czy ciaza moze rozwijac sie w pochwie. ) Tylko, kurcze, nie moge odnalezc tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia440 Re: Czy mozna? 07.06.06, 21:12 maialina1 napisał: > ja radzilabym mu skontakotowac sie z ta panienka co sie pytala czy > ciaza moze rozwijac sie w pochwie. ) Tylko, kurcze, nie moge odnalezc tego > watku. Pewnie, a raczej na pewno chodziło ci o ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=38055924 Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Czy mozna? 08.06.06, 10:42 No! Dzieki! Wlasnie ten! ehehehe, znow sie usmialam jak dzika )) "czy to moze byc tzw. ciaza pozamaciczna?" )))) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 rozumiem ze... 07.06.06, 09:48 Rozumiem ze to nie ty jestes ojcem, bo inaczej bys jakies minimum na temat kobiecej fizjologii wiedzial. Jesli nie wiesz jak to dziala to najlepiej spytaj sie mamy Ja w twoim wieku tez sie radzilam rodzicow we wszystkich sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Czy mozna? IP: 195.7.32.* 07.06.06, 11:08 no niby wszyscy macie racje ze jak kobieta jest w ciazy to drugi raz nie zajdzie, sama bylam tego pewna. Ale czytalam o takim przypadku ( to nie nie bylo na jakims forum tylko w gazecie naukowej) ze kobieta byla w ciazy i jednak miala owulacje (nie wiem jak to bylo mozliwe) i zaszla ponownie w ciaze. Najperw urodzila pierwsze dziecko, drugie zostalo w brzuszku i urodzilo sie pozniej. Wiem ze to wyglada jak jakas prowokacja czy cos, to nie jest zart, to nie zdaza sie czesto, poprostu zdazylo sie kiedys jednej kobiecie, bardzo rzadki przypadek. No ale cuda na tym swiecie sie zdazaja tyllko prosze bez glupich kometarzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Czy mozna? 07.06.06, 12:52 zamaist głupiego komentarza proszę o nazwę tej gazety. bo numer i rocznik to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Czy mozna? IP: 195.7.32.* 07.06.06, 13:08 Nie pamietam bo czytalam to dawno temu. Tez nie chcialo mi sie w to wiezyc ale rozne cuda i choroby sie na swiecie zdazaja. Nie mowie ze to jest normalne bo nie jest. Poprostu slyszlam ze jedna kobieta tak miala. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Czy mozna? 07.06.06, 13:57 często czytasz publikacje medyczne lub farmaceutyczne? rzadko nie-lekarz ma do nich dostęp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Czy mozna? IP: 195.7.32.* 07.06.06, 14:39 to nie byla publikacja medyczna tylko gazata typu np. newsweek (dokladnie nie pamietam), a Ty nie spotkalas sie ze w gazetach opisuje sie rozne dziwne przypadki. To ze nie jestem lekarzem nie znaczy ze nie mam dostepu do informacji o roznych chorobach. Slyszlas np. o bezplodnosci? pewnie tak, a czytalas publikacje medycze? ja nie, a o tym ze ktos nie moze miec dzieci czytalam w roznych gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Czy mozna? 07.06.06, 15:09 mati, z całym szacunkiem dla wydawnictwa, ale Newsweek nie jest czasopismem, gdzie zawsze można znaleźć wiarygodne informacje z dziedziny medycyny. dałoby mi do myślenia, gdyby tego typu tekst ukazał się w piśme wąskobranżowym dla kręgu lekarzy - tam publikując coś trzeba być tego na 100% pewnym żeby nie narazić się na ośmieszenie i śmierć naukową. w Newsweeku, Polityce, Wprost można popełnić artykuł w stylu Danikena, co nie oznacza, że kosmici byli kiedyś na Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Czy mozna? IP: 195.7.32.* 07.06.06, 15:12 tego nie bylo w newsweeku , nie pamietam w czym bylo. Podalam tak do przykladu ze nie chodzi mi o cosmopolitan, bravo czy halo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Czy mozna? IP: 194.205.246.* 07.06.06, 16:31 byla kiedys taka gazeta SKANDALE moze to tam wyczytalas? )) Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Czy mozna? 07.06.06, 14:43 to była powazna gazeta "Nie z tej ziemi", a kobiecie wyrosła druga macica pamietam jak dziś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Czy mozna? IP: 195.7.32.* 07.06.06, 15:10 a slyszalas ze dziecko w wieku 5 lat wyglada na 50? wydaje sie niemozliwe a jednak zdaza sie. Choroba nazywa sie progeria. Wierzysz ze sa Chiny? Pewnie tak, a skad wiesz? Bylas tam? Widzialas je? Czasami zdazaja sie rzeczy niemozliwe i to ze o tym pisze nie jest powodem zeby sie ze mnie smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Czy mozna? 07.06.06, 15:26 jest równiez kilka innych równie rzadkich chorób, i to akurat wcale nie wydaje sie niemożliwe jest też wiele zjawisk nadprzyrodzonych a miliony Polaków codziennie czytają z wypiekami rewelacje o wielorybie przeskakującym kolejne tamy na Wiśle i wódce w jeziorze PS nie wierzysz w istnienie Chin? czy ich istnienie też wydaje się niemożliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Czy mozna? IP: 195.7.32.* 07.06.06, 15:38 wierze w istnienie Chin, spytalam Ci sie to dlatego zeby pokazac Ci ze czasami chociaz czegos nie widzielismy, nie doswiadczylismy, to jest to mozliwe i nawet mozna w to wierzyc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vharia hej, ... 07.06.06, 15:36 ... a ta gazeta naukowa to nie Fakt przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: hej, ... IP: 195.7.32.* 07.06.06, 15:40 nie, dlaczego wszystko musisz z gory krytykowac? jakie masz dowody na to ze to sie nie stalo? dlaczego uwazasz ze to jest niemozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: hej, ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.06.06, 23:18 uwazam ze to niemozliwe bo kobiety w ciazy nie maja owulacji Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Czy mozna? 07.06.06, 12:58 może facet ma bliźniaki, ale jedno z nich jakoś do nikogo nie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Czy mozna? 07.06.06, 13:58 A ja słyszałam, że kobieta była ruda i facet rudy a dziecko im się czarne urodziło! I to nie włosy, tylko buźkę miało czarną! Murzyn jak z kuriera wycięty! Medycyna zna różne wypadki. Także z tym kończeniem w ciężarnej to lepiej uważać tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Czy mozna? 07.06.06, 14:45 A ja slyszałam taką historię, jak już tak sobie opowiadamy Biały facet był u prostytutki. Jak do niej wchodził minął się z murzynem, który wychodził. Potem facet poszedł do domu i współżył z żoną (białą). Żona po 9 miesiącach urodziła murzyniątko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Czy mozna? IP: 195.7.32.* 07.06.06, 15:05 he he dobre, tez to wczesniej juz slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Czy mozna? 07.06.06, 19:19 Gość portalu: poir napisał(a): > witam > > czy uprawiając sex z kobietą będącą w ciąży, mężczyzna może kończyć w niej? Nie, nie możesz, bo z tego robią się bliźniaki dwujajowe, gdy skończysz w niej po raz kolejny będą trojaczki, gdy kolejny-czworaczki. Ale jak wiesz pięcioraczki rodzą się już niezwykle rzadko, bo gdy kobieta dowiaduje się ile już razy zaciążyła to jej się amorów odechciewa a góre nad jej libido przejmuje instyknt gniazda. Wtedy to próbuje w jak najlepszy sposób przygotować mieszkanie na przyjście jakże licznego potomstwa. Wiadomo że dla dzieci ważna jest przestrzeń do zabawy, więc z reguły wypieprza faceta z domu aby zrobić miejsce dla swoich latorośli. A więc radzę ci uważać i stosować metody antykoncepcji bo już nie długo możesz znaleźć się bez dachu nad głową. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: Czy mozna? 07.06.06, 21:05 Wydaje mi się, że ta sytuacja jest możliwa jeśli kobieta wyprodukuje w jednym dwa jajeczka (na bliźniaki) i odbędzie stosunki z dwoma mężczyznami w okresie płodnym. Każde jajeczko mogło zostać zapłodnione innym plemnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith18 Re: Czy mozna? 07.06.06, 23:31 > Wydaje mi się, że ta sytuacja jest możliwa jeśli kobieta wyprodukuje w jednym > dwa jajeczka (na bliźniaki) i odbędzie stosunki z dwoma mężczyznami w okresie > płodnym. Każde jajeczko mogło zostać zapłodnione innym plemnikiem TAK!!! A o tym dosniósł periodyk, achtung...uwaga... "Takie jest życie". (sic) Drżyjcie zatem przed dwoma jajeczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Czy mozna? 08.06.06, 08:57 > Wydaje mi się, że ta sytuacja jest możliwa jeśli kobieta wyprodukuje w jednym > dwa jajeczka (na bliźniaki odstęp czasowy pomiędzy wypuszczeniem dwóch takich jajeczek z jajnika nie przekracza 24 godzin. odbędzie stosunki z dwoma mężczyznami w okresie > płodnym. seks grupowy bez prezerwatywy może się ciekawie skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Czy mozna? 08.06.06, 08:59 to nie jest takie idiotyczne - plemniki żyją w ciele kobiety do kilku dni i jeśli kobieta co dzień kocha się bez zabezpieczenia z innym facetem, to w jej ciele kotłuje się prawdziwa plemnicza walka. jeśli w dodatku wylecą dwa jajeczka... Odpowiedz Link Zgłoś
feather Re: Czy mozna? 08.06.06, 10:31 Lilith, prosze, ja jestem w pracy i nie moge sie za glosno smiac!! Czy moge cie zatrudnic na pol etatu jako poprawiacza nastroju? Byle od 17 30 bo wtedy koncze prace. DD Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Czy mozna? 08.06.06, 11:08 ;D podaję za bodajże Robinem Bakerem i jego "Wojną plemników" - dziełko popularnonaukowe. on jeszcze dodaje, że męskie plemniki są przygotowane na tę wojnę i część z nich istnieje po to żeby niszczyć plemniki ewentulanego rywala Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Czy mozna? 08.06.06, 10:35 piłek jest wiele, a bramki sa dwie? Odpowiedz Link Zgłoś