tabaluga0 11.06.06, 00:17 Od kilku tyg boli mnie lydka, szcegolnie w nocy, nie jest skórcz. Biore magnez ale nie przechodzi.Niemoge spac przez to.Poradzcie co to moze być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
searena Re: boli mnie łydka 11.06.06, 00:50 A czy my jesteśmy jasnowidzami??? Idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: boli mnie łydka 11.06.06, 20:34 jakby wszyscy chodzili do lekarza to tego forum nie byłoby chyba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: boli mnie łydka 12.06.06, 07:49 ale sa porady, których można udzielić na forum, a sa i takie, których nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: boli mnie łydka 12.06.06, 14:36 1) siniak 2) naderwane scięgno 3) nadwyręzone ścięgno 4) nadwyrężony mięsień 5) zakwas 6) skurcz 7) uszkodzona kość 8) żylak 9) "zawirowanie" krązeniowe 10) krzywo ułozona noga w nocy ... jak przypomne sobie jakies inne możliwe przyczyny bolu w lydce to dopisze A powaznie... postaraj sie tej nogi nie nadwyrężac, a jesli nie przejdzie to idz do lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś