Dodaj do ulubionych

co to jest?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 22:42
Zauwazylam na wzgorku lonowym, z centymetr-dwa przed wejsciem do pochwy
jakies dziwne zgrubienie,jakby taka kulka pod skora,z zewnatrz nie jest
widoczna, ale jest wyczuwalna palcami,o srednicy 0,5-1 cm. Czy podejrzewacie
co to moze i byc i czy mam sie bac?
Obserwuj wątek
    • Gość: gh Re: co to jest?! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.06.06, 23:13
      1cm przed wejsciej do pochwy? Lechtaczka?
      • Gość: nadal sie boje Re: co to jest?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:16
        zle sie wyrazilam, nie przed wejsciem do pochwy,ale przed poczatkiem,hm,rowka?
        Wiem gdzie i co to lechtaczka... Prosze,moze ktos mial juz cos takiego?
        • Gość: K Re: co to jest?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:21
          nie goliłaś się ostatnio?
          • maialina1 Re: co to jest?! 18.06.06, 23:30
            Rowno u gory, po srodku, czy moze po boki?
            Jesli z boku, to moze to byc powiekszony wezel chlonny.
            Powiekszony wezel chlonny zas moze oznaczac wiele rzeczy, np. moze swiadczyc o
            infekcji pochwy.
            • maialina1 Re: co to jest?! 18.06.06, 23:30
              *po boku
            • Gość: boje sie Re: co to jest?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:32
              Jest minimalnie po lewej stronie,na odleglosc palca,kreslac linie od rowka.
              Nie wiem czy to wezel,ja czuje jakby wyrazna kulke...

To nie od golenia, nie wykonuje brazylijskiej depilacji, troche wlosow zawsze
              zostawiam.
              • maialina1 Re: co to jest?! 18.06.06, 23:37
                Znaczy na grubosc palca, chcialas powiedziec?
                Bo na "odleglosc palca" to da jakies 7 cm w lewo, i wtedy to nie tylko wezel
                chlonny, ale nawet za daleko na niego smile

Kazdy ma inne cialo i taki wezel moze sie gdzies lekko przemiescic.
                A po drugiej stronie nic a nic nie wyczuwasz?
                • maialina1 Re: co to jest?! 18.06.06, 23:43
                  Ide teraz spac, wiec na koniec dodam tylko ze jesli masz to od dzisiaj to
                  odczekaj ze dwa, trzy dni i jesli nie zniknie samo to wiesz co masz zrobic smile

Ale nie nalezy wpadac w panike. Nawet jesli to jakis twor pod skora, to i tak
                  najprawdopodobniej to jakis rodzaj tluszczaka (one sa niegrozne).
                  Pociesz cie ze mi sie niedawno zrobilo POD PACHA! Rak wypisz wymaluj smile) Caly
                  dzien przeplakalam bo myslalam ze juz jestem martwa, skazana na smierc, a potem
                  poszlam do lekarza i sie okazalo ze to tluszczak. Lekarz go nawet nie kazal
                  usunac, bo jest on zupelnie niegrozny.

PS. Nie macaj sobie tego za duzo, bo zacznie cie w koncu bolec.
                  • Gość: boje sie Re: co to jest?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:55
                    rany,jasne ze na grubosc,z tych nerwow to juz nie wiem co pisze!
                    dziekuje Ci za odpowiedzi,tez ide spac,poczekam, ale pewnie pojde do lekarza,bo
                    bedzie mnie to martwic.
                    Pozdrawiam!
    • Gość: Lala Re: co to jest?! IP: *.chello.pl 19.06.06, 00:35
      ja kiedys mialam cos podobnego, z tymze to bolalo. lekarz mi powiedzial, ze to
      zapalenie bertuliniego?---nazwę moglam przekrecic. wzielo sie to od obtarcia- w
      moim przypadku od niewygodnego siadelka w rowerze. clotrimazol pomog, ale to
      bylo u mne. nie wiem jak u ciebie. ja pognalam natychmiast do lekarza jak
      wyczulam tą gulkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka