rejczel2 20.06.06, 15:36 Czy któraś z Was może leczy się u niego. Co możecie powiedziec na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka.M Re: Kraków dr Skotnicki IP: 62.121.132.* 21.06.06, 21:57 Jeśli chodzi o dr.Skotnickiego to co odrazu mi się nasuwa;kochany człowiek,przyjaciel,wspaniały bezinteresowny lekarz... Mogłabym tu wypisywać dużo więcej na temat "Mojego Kochanego Pana Doktora"bo tak też o nim się zwracam..,ale obecnie jestem w 34 tyg.ciąży i przy tych upałach marzę tylko o odpoczynku... Tym bardziej że jestem mamą bliżniaków które w lutm skończyły trzy latka.,więc jest co robić... A wracając jeszcze do pytania,to pierwszy mój kontakt z dr.Skotnickim był ponad dziesięć lat temu. Była to moja wogule pierwsz wizyta u ginekologa i jakże trafna. Póżniej prowadził moją ciąze ,to dzięki niemu urodziłam piękne zdrowe bliżniaki. A obecnie tak jak już wspomniałam spodziewam się znów dzidziusia i nie wyobrażam sobie by moją ciąze prowadził ktoś inny. Bardzo chciała bym by na tym świecie było więcej takich lekarzy,ludzi jak dr.Skotnicki. Dziękuje Panie Doktorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArta Re: Kraków dr Skotnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:21 wpisz do wyszukiwarki "Skotnicki" to działa a opinii znajdziesz o nim kilkadziesiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Kraków dr Skotnicki IP: 62.111.139.* 21.06.06, 22:57 i jak znam życie to zapewne przyjmuje prywatnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia NH Re: Kraków dr Skotnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:09 www.skotnicki.pl/ginekologia/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ tutaj przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kraków dr Skotnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:14 to gabinet prywatny czy NFZ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyk Re: Kraków dr Skotnicki IP: *.zsyp.lan / *.net 22.06.06, 09:31 www.skotnicki.pl/ginekologia/component/option,com_akobook/Itemid,43/ Zobaczcie inne wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Kraków dr Skotnicki IP: 194.205.246.* 22.06.06, 14:23 zobaczcie inne wpisy czyli te na jego www.sorry ale to o niczym nie swiadczy (nie mam na mysli nic zlego ---nie znam tego lekarza)przeciez to jego www i moze umieszczac tam co chce takze wpisy.kobiety troche rozwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
rejczel2 Re: Kraków dr Skotnicki 01.07.06, 10:27 Wybieram się do Pana dr w przyszłym tygodniu dam znac jak było! Odpowiedz Link Zgłoś