Dodaj do ulubionych

Lactovaginal- piecze po nim gardlo i jezyk! :(

21.06.06, 19:15
Mam do was pytanie bo jestem zalamana. Niedawno przeszlam zapalenie gardla.
Bralam Amotax po jakims czasie minelo. tylko ze zaczely sie jakies potworne
problemy kobiece. Moja internistka powiedizala ze to wlasnie od amotaxu i
przepisala Lactovaginal i Clotri cos tam taka masc. I teraz mam probelm bo od
tego lactovaginalu nie czuje w gardle juz jezyka z bolu. Lykam dwa razy
dziennie juz od pieciu dni ale nic nie pomaga na sprawy kobiece. Gorzej.
Dostaje jakiegos slinotoku. Ciagle mi slabo.

Czy mialyscie podobne problemy czy tylo u mnie tak sie dzieje? sad
Obserwuj wątek
    • Gość: Wina_smak Re: Lactovaginal- piecze po nim gardlo i jezyk! : IP: *.ssnet.pl 21.06.06, 19:17
      A Lactivaginal jest też do połykania!? Ja miałam, że tak powiem "dovaginalnie".
    • dorianne.gray Re: Lactovaginal- piecze po nim gardlo i jezyk! : 21.06.06, 19:19
      Hahahaha, to jest żart, prawda? Powiedz, że żart! Bo jeśli piszesz serio, to
      moim zdaniem właśnie wygrałaś konkurs na najlepszy wątek roku!!! smile))))
      • ida37 "nie karmić trolla" 21.06.06, 19:20
    • Gość: drawo dla tej pani Re: Lactovaginal- piecze po nim gardlo i jezyk! : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:35
      ty naprawde to łykałas??musisz zartowac, bo to poprostu niemozliwe!
      no i jak nie pomaga ci na spawy kobiece- bo dostajesz slinotoku???rozumim ze
      slinotok to z buzi?HEEEHEHEHE
      radze reklamowac srodek
    • blaszany_dzwoneczek Re: Lactovaginal- piecze po nim gardlo i jezyk! : 21.06.06, 19:41
      Ale dlaczego ten ślinotok i ból gardła? Od łyknięcia tabletki nawet
      przeznaczonej do "dowcipnego" stosowania - może prędzej zapalenie gardła wróciło?
      • zr0spacz0na Re: Lactovaginal- piecze po nim gardlo i jezyk! : 21.06.06, 19:44
        Może dlatego ze popijalam woda utleniona? sad
        • blaszany_dzwoneczek Re: Lactovaginal- piecze po nim gardlo i jezyk! : 21.06.06, 19:48
          A buteleczki Ci sie nie pomyliły, może to był spirytus - jeśli tak to głowa do
          góry - gardziołko wyjałowione z bakterii, będzie dobrze.
        • dorianne.gray Re: Lactovaginal- piecze po nim gardlo i jezyk! : 21.06.06, 20:20
          Eeee, szkoda, gdybyś to napisała na serio to byłoby bardziej zabawne - ale i
          tak gratuluję inwencji twórczej, wspaniałe wink
    • Gość: bera Re: Lactovaginal- piecze po nim gardlo i jezyk! : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:53
      No przecież po pałeczkach kwasu mlekowego to nic poważnego nie powinno się stać wink
      w jogurtach takowych multum.
      Wątek ekstra. Chichrałam do bólu szczęki smile)))
      • Gość: ewa Re: Lactovaginal- piecze po nim gardlo i jezyk! : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:23
        Nic sie nie stanie,tylko szkoda,ze nie kupilas nic tanszego do lykania. Ale
        watek smieszny,hehe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka