Dodaj do ulubionych

równoczesny orgazm

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:04
Witam. Kocham się z moim narzeczonym juz od jakiegoś czasu ale bardzo zadko
zdarza nam sie mieć orgazm w tym samym czasie ( zwykle on dochodzi pierwszy).
Czy wy też tak macie? Czy jest na to jakaś rada? Prosze pomózcie.
Obserwuj wątek
    • kocio-kocio Re: równoczesny orgazm 29.06.06, 14:10
      Oglądać mniej filmów :o)
    • lilith76 Re: równoczesny orgazm 29.06.06, 14:13
      też nie łapię w czym problem wink
      • kocio-kocio Re: równoczesny orgazm 29.06.06, 14:28
        Ty nie łapiesz, droga lilith?
        Nie widziałaś nigdy na filmie?
        Najpierw się całują, potem się rozbierają, potem on na niej leży i podskakuje, a
        potem oboje krzyczą.
        ;o))
    • Gość: lilka Re: równoczesny orgazm IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.06, 14:20
      Rada?
      Lata praktyki smile
    • kwietniowe_cappuccino Re: równoczesny orgazm 29.06.06, 14:20
      to niech zaczyna później
    • Gość: k2sia.m Re: równoczesny orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:45
      Widze ze "bardzo miłe" panie wypowiadaja sie i doradzają na tym forum uncertain
      • kocio-kocio Re: równoczesny orgazm 29.06.06, 15:03
        Po prostu równoczesny orgazm to rzecz zdarzająca się głównie w kinie.
        W życiu raz na jakiś czas.
        Statytstycznie to raczej przypadek niż norma.
        Problem w tym, że brak takich orgazmów nie powinien nikomu spędzać snu z powiek.
        Najważniejsze to być razem, pamiętać o potrzebach drugiej strony i cieszyć się
        bliskością.
        • the_kami Re: równoczesny orgazm 29.06.06, 15:56
          kocio-kocio napisała:

> Po prostu równoczesny orgazm to rzecz zdarzająca się głównie w kinie.

Eeee...

> W życiu raz na jakiś czas.

Eeeee...

> Statytstycznie to raczej przypadek niż norma.

Eeee...

W czasach nastoletnich, jak jeszcze w ogóle średnio na jeża znałam swoje ciało -
          fakt, to był przypadek. Ale teraz coś normalnego. Nie to, żeby zawsze (bo to nie
          o to chodzi, a poza tym kochać się można na milion sposobów i w milion sposobów
          kończyć), ale nie jest to żaden problem dla nas. I generalnie to jest tak, że to
          mój TŻ - że tak powiem - odpuszcza kontrolę i ma orgazm wtedy, kiedy ja. Bo
          fizycznie mógłby mieć już wcześniej, ale potrafi poczekać kilka minut/sekund na
          mnie.

> Problem w tym, że brak takich orgazmów nie powinien nikomu spędzać snu z
          > powiek.

A z tym się zgadzam absolutnie.

> Najważniejsze to być razem, pamiętać o potrzebach drugiej strony i cieszyć się
          > bliskością.

I z tym również.
    • Gość: ktos Re: równoczesny orgazm IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:54
      Też zauważyłam, że niktóre panie mają skłonności do "wyśmiewania się", a
      przecież wydaje mi się, że po to jest to forum żeby nawzajem się wspierać i
      dzielić doświadczeniami.
    • Gość: ania24 Re: równoczesny orgazm IP: *.range86-137.btcentralplus.com 29.06.06, 14:55
      a ja mam zawsze rownoczesny orgazm z moim partnerem i nie wiem jak to sie stalo
      bo z poprzednimi nie miewalam w ogole.
    • Gość: ona Re: równoczesny orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:01
      ja Ci polecam seksuologa bo tu Ci nie pomogą raczej wyśmieją. Tylko nie wiem po
      co nie zainteresowani się wypowiadają?
      • kocio-kocio Re: równoczesny orgazm 29.06.06, 15:04
        Seksuologa?
        Nie demonizujcie!
        To na prawdę nie jest problem!
    • Gość: e Re: równoczesny orgazm IP: 80.54.200.* 29.06.06, 15:09
      ja równiez z moim partnerem szczytuję w tym samym czasie! =)
      i jest nam cudownie
      • Gość: dorota Re: równoczesny orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:13
        hmmmm..........moj partner zawsze a ja nigdy ,to chyba jest wiekszy problem ale
        nie dla mnie. Tak musi byc i koniec ,kochamy sie i to jest najwazniejsze.
        • the_kami Re: równoczesny orgazm 29.06.06, 15:52
          Gość portalu: dorota napisał(a):

> hmmmm..........moj partner zawsze a ja nigdy ,to chyba jest wiekszy problem ale
          >
          > nie dla mnie. Tak musi byc i koniec ,kochamy sie i to jest najwazniejsze.

Yyyy? A może by tak do seksuologa?
          Tak _wcale_ nie musi być. A życie w związku, ale bez fizycznego spełnienia, może
          być bardzo trudne, nawet jeśli kochasz.
    • lilith76 Re: równoczesny orgazm 29.06.06, 15:20
      kiedy orgazm pierwszy ma mężczyzna, potem kobieta - ok
      kiedy orgazm pierwsza ma kobieta, potem mężczyzna - ok
      kiedy mają orgazm jednocześnie - ok
      kiedy żadne nie ma orgazmu - nie ok

jeśli opcja trzecia jest twoją ulubioną musicie z partnerem popracować nad tym,
      aby poczekał na ciebie ze szczytowaniem.
      • Gość: barbie88 Re: równoczesny orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:22
        chyba w wiekszosci przypadkow jest tak ze mezczyzna pierwszy dochodzi.ja mam to
        samo, ale moj facet, gdy wyczuwa ze jest barzo blisko poprostu sie zatrzymuje,
        i kaze mi sie nie ruszac, a potem dalej jazda.
        • Gość: K Re: równoczesny orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:30
          Ja jeszcze nigdy nie mialam orgazmu pochwowego, więc równoczesny wydaje mi się
          abstrakcją.
          • lilith76 Re: równoczesny orgazm 29.06.06, 15:56
            bez przesady można mieć równoczesny łechtaczkowy smile
            w łóżku najwięcej satysfakcji mają te, które aktywnie poszukują.
            • Gość: K Re: równoczesny orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:44
              Ale ja nie lubię pozycji 69, dochodzę tylko podczas seksu oralnego. Ale teraz
              wakacje, będziemy mieć dużo czasu dla siebie, więc może nauczymy się czegoś
              nowego...
              • lilith76 Re: równoczesny orgazm 30.06.06, 15:19
                można też w innych pozycjach

> dochodzę tylko podczas seksu oralnego

to pewnien problem. chyba, że twój facet jest giętki jak z gumy smile
        • Gość: ona Re: równoczesny orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:49
          Ja mam tak jak barbie88
          • Gość: lilka Re: równoczesny orgazm IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.06, 18:53
            kwestia praktyki smile
            to nie żart.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka