Dodaj do ulubionych

bolący odbyt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:17
mam dosc krepujace pytanie. do jakego lekarza nalezy isc w przypadku bolacego
odbytu? moze to dziwnie brzmi ale polega na tym ze siedzenie, dotykanie
sprawia dosc duzy bol. czy ktos wie co to moze byc? czy wozyta u lekarza to
koniecznosc?
Obserwuj wątek
    • Gość: marzma2 Re: bolący odbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:30
      • Gość: marzma2 Re: bolący odbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:35
        Sorry coś za szybko kliknęłam. Do lekarza musisz iść koniecznie, najlepiej
        proktologa. Nikt na forum nie powie co Ci dolega można tylko gdybać, może
        hemoroidy. Ale jak powiedziałam marsz do lekarza i nie zwlekaj za długo.
        • Gość: zawstydzona Re: bolący odbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:35
          Dziekuje za rade i nazwe lekarza do jakiego mam pojsc. jestem tym troche
          przerazona bo nie wyobrazam sobie badania u takiego lekarza sad((
          • Gość: ewqa Re: bolący odbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:39
            Poszukaj moze lekarza-kobiete,ja wlasnie tak zrobilam. Badanie jak badanie, do
            najprzyjemniejszych nie nalezy to wiadomo ale da sie przezyc. Nie boli,mnie nie
            bolalo. Kladziesz sie na lozku na zgietych kolanach,pupa w gore i zaraz jest
            koniec.Skoro ja przezylam to kazdy przezyje.
            • Gość: zawstydzona Re: bolący odbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:09
              obdzwonilam dzis wszystkie "stacje medyczne" w ktorych znalazlam lekarza
              proktologa i w zadnym nie ma kobietysad szkoda ale juz trudno..pojde do
              mezczyzny.wstyd mnie je ale coz zrobic lepsze to niz umrzec z bolu. dziekuje
              wam za rady!
              • Gość: ewqa Re: bolący odbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:13
                To idz do faceta- to przeciez lekarz. Jezeli jestes z Warszawy to moge Ci podac
                namiary na kobiete-proktolog.
                • Gość: zawstydzona Re: bolący odbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:26
                  Dzieki ale nie jestem z Warszawy. juz umowilam sie do lekarza facetasmile trudno
                  juz.
                  • Gość: dede Re: bolący odbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 18:28
                    napisz jak ci poszlo i co to bylo.pozdr
    • Gość: zawstydzona Re: bolący odbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 01:37
      byłam u lekarza, okazalo sie ze to przez zaparcia krew zle krazyla i zrobil mi
      sie zakrzep. nic złego ale meczace
      • Gość: kik Re: bolący odbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 07:22
        a czy możesz napisać coś więcej co ci zalecił i jak wyglądało badanie
        bo też mam ten problem wypróżniam się co 3-4 dni raz nawet po 5 dniach sad i
        czuję jak mnie rozrywa boli piecze no i ta krew, staram się dużo pić (jeszcze te
        upały) jem owoce ale zawsze miałam problem z tym że nigdy codziennie nie byłam w
        stanie się wypróżnić - po prostu nie czuję takiej potrzeby ale teraz jestem
        przerażona perspektywą znowu straconego dnia po wypróżnianiu usiąść nie mogę bo
        piecze mnie i boli odbyt,potem 3-4 dni przerwy i zabawa od nowa
        • Gość: gosc Re: bolący odbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 07:27
          ale moze ty nam tego nie opisuj, tylko idź do lekarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka