robsona1 03.02.03, 20:44 Nie obserwuję u siebie śluzu typu płodnego. Czy ktoś zna jakieś lekarstwo lub formę leczenia takiego stanu ? Mam skoki tempetatury , estrogenów chyba też mi nie brakuje (mięśniak). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha3 Re: Brak śluzu 04.02.03, 09:44 to, ze nie obserwujesz sluzu plodnego, nie znaczy, ze go nie ma - sluz jest tak naprawde potrzebny przy szyjce macicy i moze wlasnie tam jest (mozesz to sprawdzic badajac szyjke macicy lub moze to stwierdzic lekarz, jesli pojdziesz do niego tuz przed owulacja). Na niektorych forach dziewczyny polecaja na zwiekszenie ilosci sluzu kapsulki z olejem z nasion wiesiolka (lykasz je chyba 3xpo dwie). Innym sposobem jest picie przed owu syropu Guajazyl albo Robittusin (ja wiem, ze to brzmi jak herezja, ale ponoc pomaga) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Brak śluzu 04.02.03, 10:55 Ja nigdy nie miałam takiego śluzu nawet przy szyjce, a mimo to jestem w ciąży! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Brak śluzu 04.02.03, 22:30 Można sprobować stosować leki rozrzedzajśące wydzieliną np wykrztuśne . Odpowiedz Link Zgłoś