Gość: tesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:41 co moze spowodowac brak miesziaczki, oczywiscie poza ciązą. zawsze mialam regularnie, a naraz jej brak, nie ma od 17 dni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: brak miesiączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:43 wyszukiwarki tez brakuje? www.nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=2475 Odpowiedz Link Zgłoś
viola_j Re: brak miesiączki 24.07.06, 09:45 Jeżeli jestes pewna, że nie jesteś w ciąży to przesunięcie miesiączki może być spowodowane, stresem, silnymi przeżyciami emocjonalnymi, zmianą klimatu/otoczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: brak miesiączki 24.07.06, 10:16 moim zdaniem trzeba koniecznie ja wywolac. dlatego wizyta u ginekologa nieunikniona. i najlepiej aby byla jak najszybiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: brak miesiączki IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.06, 11:35 > co moze spowodowac brak miesziaczki, oczywiscie poza ciązą. Na przykład przesunięcie owulacji. Na skutek stresu, odchudzania, choroby, leków... Odpowiedz Link Zgłoś
lola1231 Re: brak miesiączki 24.07.06, 14:48 upały - koleżance mojej też się przesunął i jest przekonana że włąśnei po tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bkas1 Re: brak miesiączki IP: *.icpnet.pl 25.07.06, 13:44 Zwykle mam regularne cykle, 26-28 dni. Ostanio okres przesunął się o 20 dni. Ja uważam, ze to z powodu upałów. Przecież od kilku tygodni mamy prawdziwie afrykańską pogodę, czyli nastąpiła poważna zmiana klimatu. Myślę, że możesz poczekać jeszcze trochę. Kiedyś (też podczas upałów) okres się spóźniał, poszłam do ginekologa i lekami wywołał mi miesiączkę, która była straaaasznie obfita. Odpowiedz Link Zgłoś