justynakm 11.02.03, 13:21 Czy polipy mogą wywoływać długotrwałe krwawienia (nawet 10 - dniowe)? Czy przy badaniu ginekologicznym lub USG można je stwierdzić? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
givenchy Re: polipy 11.02.03, 13:34 Witaj Justyno, W moim przypadku stwierdzenie polipa poprzedzone było własnie bardzo długim (ponad 3 tygodniowym krwawieniem. Zrobiono mi Usg TV w trakcie krwawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: polipy 12.02.03, 11:50 U mnie tez bylo dodatkowe krwawienie (stosunkowo skape). USG wystarczylo do diagnozy. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: polipy 20.02.03, 10:33 moj tato wlasnie pojechal na operwcje do Warszawy polipow, podobno to jest ciezkie schorzenie tak wiec leczcie sie dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: polipy - do dyzurnej 20.02.03, 11:40 A czy myslisz ze bysmy wiedzialy cokolwiek o polipach gdybysmy sie nie leczyly? Moze nastepnym razem przed wyslaniem postu zastanow sie jakie ma byc jego przeslanie, ok? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: polipy - do ulki 24.02.03, 17:28 ulka cos ty taka nerwowa? poprostu napisalam ze cos o polipach troszke wiem bo moj ojciec ma operacje i ze ma byc dluga i skomplikowana, jedni sie lecza a drudzy bagatelizuja sprawe wiec takie bylo moje przeslanie aby nie bagatelizowac tego schorzenia...po kolacji polecam Ci napar z melisy.. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś