Dodaj do ulubionych

opóżnienie tabletki

IP: *.e-wro.net.pl 01.08.06, 22:12
biorę yasmin, opóźniłam jedną tabletkę o 8 godzin-według ulotki do 12 godzin
skuteczność jest zachowana, miała stosunek kilka dni po tym,myślicie,że
możliwe ,że jestem w ciąży? dodam ,że była to 14 tabletka z opakowania,czy
któraś z was spóżniła się z tabletką 8 godzin i było ok?
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia Re: opóżnienie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:17
      napisali 12 godzin?
      napisali
      8 godzin to nie 12 godzin?
      8 to nie 12

proste
      reszta to schiza
      • Gość: tajka Re: opóżnienie tabletki IP: *.e-wro.net.pl 01.08.06, 22:24
        a nie wydaje Ci sie ,że to dziwne-12 godzin działa, a 12 godzin i 5 minut nie
        działa! pytam czy któraś dziewczyna po opóźnieniu tabletki i współżyciu bez
        zabezpieczenia i niebraniu postinoru nie wpadła?
        • Gość: natalia Re: opóżnienie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:34
          12 godzin i 5 minut tez zapewne dziala

kobieto!
          co ty, chcialabys jeszcze wziąc postinor?
          no, niezła schiza
          • Gość: tajka Re: opóżnienie tabletki IP: *.e-wro.net.pl 01.08.06, 22:38
            a może zrobie test ciążowy? czy wynik testu będzie wiarygodny? zaczęłam brać
            drugie opakowanie bez przerwy? co myślicie o teście, od tego opóźnienia minął
            tydzień?!
            • Gość: K Re: opóżnienie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:41
              Napisali w ulotce, że można się spóźnić 12 h. Spóżniłaś się 4 h mniej. Więc na
              cholerę Ci postinor??????
              • Gość: tajka Re: opóżnienie tabletki IP: *.e-wro.net.pl 01.08.06, 22:43
                postinoru już nie ma sensu brać, ale mogłam sobie zapodać, bo się boje, że
                skuteczność jest mniejsza, a nie chce dziecka!
                • Gość: K Re: opóżnienie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:45
                  Idż do lekarza, ale nie do ginekologa, tylko do psychiatry. Masz poważny
                  problem - z glową. A w ciąży nie jesteś.
                  • Gość: tajka Re: opóżnienie tabletki IP: *.e-wro.net.pl 01.08.06, 22:48
                    nie wiem czemu mnie obrażasz, jeśli nie możesz odpowiedzieć na moje pytanie to
                    nie pisz nic ale mnie nie obrażaj,bo to tylko świadczy o tobie!
                    • Gość: K Re: opóżnienie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 00:11
                      Ale przecież odpowiedziałam na Twoje pytanie - nic się nie stało, w ciąży nie
                      jesteś. Ale jeżeli tak panicznie boisz się wpadki, mimo że powodu nie ma -
                      możliwe, że masz jakieś zaburzenia psychiczne... a może po prostu nie dojrzalaś
                      do współżycia??? Nie rozumiem, dlaczego się denerwujesz, skoro można się
                      spóźnić 12 h, a spóżniłaś się 8. To naprawdę jakaś paranoja!!!
            • Gość: natalia Re: opóżnienie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:42
              oczywiscie, zrob test
              i rob go codziennie przez najblizsze trzy miesiące
              i nakrecaj sie dalej

a co znaczy zdanie "zaczelam brać drugie opakowanie bez przerwy?"
              nas o to pytasz?
              • Gość: tajka Re: opóżnienie tabletki IP: *.e-wro.net.pl 01.08.06, 22:44
                nie pytam, znak zapytania przez pomyłkę, boje się ,że wpadłam i dlatego pytam
                czy ktoś ma doświadczenia ze spóźnieniem tabletki i jak to się skończyło-nie
                widzę w tym nic złego,że pytam!
                • Gość: natalia Re: opóżnienie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:48
                  a czy dociera do ciebie, ze się nie spóżniłaś?
                  • Gość: tajka Re: opóżnienie tabletki IP: *.e-wro.net.pl 01.08.06, 22:49
                    zawsze biorę tabletkę o 9-10 a wtedy wzięłam około 18!i dlatego się boję
        • adaspy Re: opóżnienie tabletki 02.08.06, 08:47
          Jezeli byla to 14 tabletka to nic ci nie bedzie gorzej jak by to bylo w
          pierwszym tygodniu
          • Gość: tajka Re: opóżnienie tabletki IP: *.e-wro.net.pl 02.08.06, 18:31
            dzięki, ale chyba i tak zrobie test.............ale mnie pocieszyłaś!
    • Gość: natalia Re: opóżnienie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:49
      ja nie wiem - albo schiza gigant, albo uparty troll
      • Gość: XX Re: opóżnienie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 20:09
        Hej smile
        Naprawdę nie masz się co martwić! Ja kilka razy zapomniałam i nic się nie
        stało.. Ostatnio jakieś 14h i zadziałało. To,że jest napisane 12h też trzeba
        traktować elastycznie. Oni podają najbardziej bezpieczną granicę. Testu nie
        masz co robić,bo często przy braniu tabletek wychodzą po prostu źle (podczas
        zażywania w moczu są pewne substancje,które powodują nieraz,że test wychodzi
        pozytywnie). Bierz następne tabletki normalnie, poczekaj na okres i wszystko
        będzie ok.
        Pozdrawiamsmile
        • Gość: aga Re: opóżnienie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 20:27
          Gość portalu: XX napisał(a):
          Testu nie
          > masz co robić,bo często przy braniu tabletek wychodzą po prostu źle (podczas
          > zażywania w moczu są pewne substancje,które powodują nieraz,że test wychodzi
          > pozytywnie).

CO TO ZA BZDURY?????????????????????

w tabletkach NIE MA beta HCG, wiec test NIE MOZE wyjsc pozytywnie, o ile nie
          jestes w ciazy!!!!!!!
    • Gość: dorota Re: opóżnienie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:28
      mozna w ogole jednej nie wziac i nic sie nie stanie ale lepiej tego nie
      praktykowac
      • Gość: tajka Re: opóżnienie tabletki IP: *.e-wro.net.pl 05.08.06, 20:46
        po jednej zapomnianej to bym miała mega schizę ,ale tamta schiza mi przeszła,
        mam nadzieję ,że @ przyjdzie........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka