mysia642 02.08.06, 00:04 prosze pomóżcie mi czy wie ktoś może w jakiej cenie są tabletki po <72 godz> ?? i czy one są na recepte ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: tabletka po stosunku pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 00:08 Tak, na receptę. Postinor kosztuje ok 70 zł, ale można też zastosować niektóre z tabletek anty np. rigevidon (7,50), microgynon (9 zł), steridil (3 zł), to tak zwana metoda yuzpe, wpisz sobie w google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: tabletka po stosunku pomocy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 02.08.06, 00:08 Tabletki są na receptę. Jeśli jesteś bardzo potrzebująca (tzn. czas nagli, bo sytuacja np. wydarzyla się wczoraj), idź do szpitala, poproś o wypisanie recepty na Postinor. Tylko uporzedzam, takie wypisanie kosztuje czasami, w Zielonej Górze takie "uspokojenie sumienia lekarza" kosztowało 50 zł. Za tabletki zapłaciłam bodajże 70 zł, ale to było ponad 4 lata temu. Jeśli masz więcej czasu, dostań się do swojego ginekologa. Trzymaj się i następnym razem uważaj Głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: tabletka po stosunku pomocy IP: *.veo.pl 02.08.06, 00:29 moja przyjaciolka miala powazny problem z zalatwieniem recepty, bo jestesmy z 20tysiecznego zacofanego miasteczka i zadna pani doktor nie chciala jej tego wypisac, dlatego musiala jechac do wiekszego miasta a adres lekarki wziela z www.wpadka.pl kobieta ja zbadala wypisala recepte 60zł +60zł tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
adaspy Re: tabletka po stosunku pomocy 02.08.06, 08:46 Idz do lekarza pierwszego kontaktu ja i moja kolezanka tak zrobilysmy i bez problemu ale sa dosc droge Odpowiedz Link Zgłoś