Gość: kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 18:09 czy gynalgin jest dobry na leczenie drozdzakow?/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joann27 Re: gynalgin a drozdzaki 11.09.06, 18:23 raczej tak. ja jestem w trakcie leczenia nim ale moj gin przepisal go razem z innymi globulkami Pimafucin chyba, no i jeszcze tabletki doustne przeciwdrozdzakowe Orugnal i tak wyglada kuracja... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: gynalgin a drozdzaki 13.09.06, 01:43 a czy lek ten obniza skuteczność prezerwatyw? uzywam go na nadżerkę i słyszalam ze przy jego stosowaniu mozna się normalnie kochac no ale czy on nie niszczy lateksu?? Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: gynalgin a drozdzaki 13.09.06, 08:04 Nie niszczy lateksu... Nie wiem, ale zawsze kiedy zazywałam globulki w celach leczniczych to należało sie powstyrzymac od stosunków na czas leczenia. Przeciez globulka się rozpuszca w środku, wypływa, brudzi czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: gynalgin a drozdzaki 13.09.06, 09:59 hmmmmmm no niby troszke brudzi, ale to jakos mozna przezyc zastanawiam sie jak jest z tymi kondomami, ide dzis do gina to zapytam przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś