ag_nes 13.09.06, 20:59 Prosze o kontakt na maila, mojego gazetowego, jako do absolwentki kierunku medycyny i kursu ginekologicznego mam do ciebie bardzo wazne pytanie - bardzo mi zalezy, nie zyw do mnie urazy za ostatnie przejscia - dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gusia Re: Do toffi ... IP: *.elpos.net 15.09.06, 20:41 Toffi proszę Ciebie o informacje,bo jak zauważyłam masz dużą wiedzę medyczną.Czy za wysoka prolaktyna ma związek z libido i jaki?Proszę o odpowiedź tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toffi Re: Do toffi ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:19 Oczywiście, że ma. Obniża je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toffi Re: Do toffi ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:31 Podaję jeszcze link. Jest tu bardzo konkretna wypowiedź koleżanki na temat prolaktyny. Poczytaj - na pewno się przyda www.ginekologia.med.pl/forum/viewtopic.php?p=172861 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toffi Re: Do toffi ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:16 Przepraszam, nie odezwałam się bo nie było mnie w domu Absolutnie nie mam urazy. Napisz o tym, co Cię gryzie na moją zwykłą skrzynkę, bo z mailem gazetowym coś się ostatnio złego dzieje. Podaję adres: agulek28@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś