Gość: anonimka IP: *.chello.pl 29.10.06, 19:22 jaki jest sluz na poczatku ciązy? i szyjka macicy? bo ja fiksuje. proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonimka Re: sluz IP: *.chello.pl 29.10.06, 19:23 poza tym miesiaczka powinna sie zblizac, a nie mam zadnych objawów. a zawsze mam. dziwnie mnie brzuch boli tak jakby kłucie pod zebrami, no i ból głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis.mis Re: sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:35 jednym słowem - okres ci się jeszcze nie spóźnia? to zacznij fiksować, jak się spóźni i wtedy zrób test a na ból głowy wystarczy spojrzeć za okno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimka Re: sluz IP: *.chello.pl 29.10.06, 22:48 dzieki za rade, ale jesli znasz odpowiedz na postawione przeze mnie pytanie, to badz tak mila/y i jej udziel. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis.mis Re: sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 08:22 wpisz sobie do wyszukiwarki dwa słowa - ciąza, objawy albo ciąża, śluz i sama sprawdzisz tylko ze jak masz schize, to wszystko ci się zgodzi Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: sluz 30.10.06, 00:24 Sluz bywa przerozny. Jesli chodzi o inne objawy, to w tak wczesnej w ciazy jeszcze nie ma nic. Poza schizą. A objawy schizy sa takie jakie sobie tylko zażyczysz: bol w podbrzuszu bądź jego brak, powiekszone piersi, bolące piersi, częste sikanie, mdlości, itp. Za to objaw prawdziwej ciąży jest jeden podstawowy: brak miesiączki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: sluz IP: *.171.41.4.crowley.pl 30.10.06, 09:35 Z tym brakiem miesiączki to nie byłabym taka pewna - zdarza sie, że niektóre dziewczyny są w ciąży, a mają na początku normalny okres! Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: sluz 31.10.06, 12:20 Gość portalu: mk napisał(a): > Z tym brakiem miesiączki to nie byłabym taka pewna - zdarza sie, że niektóre > dziewczyny są w ciąży, a mają na początku normalny okres! zadne plamienie, krwawienie przypominajace @ nie mozna nazwac NORMALNYM OKRESEM ale raczej czyms anormalnym w czasie ciazy i nawet najmniejsze plamienie powinno byc szybko skonsultowane z lekarzem Zdarzaja sie jeszcze jednak rzadko przypadki ze kobieta jest w ciazy, ma krwawienia w okresie daty kiedy powinna byc @ i jest nieswiadoma tego ze jest w ciazy ale takich przypadkow jest juz co raz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: sluz IP: *.171.41.4.crowley.pl 31.10.06, 12:54 Znam kilka przypadków, gdy dziewczyna juz będąc w ciąży - a jeszcze o tym nie wiedząc - miała okres (normalny, nie żadne plamienia) i dlatego też nie zgodziłam sie ze stwierdzeniam, że zawsze ciąża objawa się bezwzględnie brakiem miesiączki - nie zawsze. Nie wiem więc czy to aż tak rzadkie przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:54 kurcze bylo o tym miliony razy! a co do klucia pod zebrami- to nie ciaza na pewno. brzuch boli bolem bo macica sie powieksza. jak bys chciala na poczatku miec macice pod zebrami to w 9 mies. by ci do uszu doszla nie schizuj. zrob test jak sie boisz i bylo mozliwe zajscie. jak to kiedys napisala lilith "to sa objawy schizy a nie ciazy" pozdrawiam. 3 maj sie bo schiza moze cie skutecznie zestresowac. Odpowiedz Link Zgłoś