Dodaj do ulubionych

Ból w płucach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:45
Znacie jakiś lek bez recepty na ból w płucach? Mój mąż jest za granicą i
czuje kłucie w płucach,a tam nawet do lekarza iść nie może bo mogą go
wywalić,a w soboty lekarze mają wolne! Chciałabym mu coś kupić,żeby pomogło,a
nigdzie nic nie mogę znaleźć.Sorki,że piszę na forum:Zdrowie kobiety,ale nie
mam się kogo poradzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia. Re: Ból w płucach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:10
      nie ma sprawy, powiedz tylko DLACZEGO go boli, a natychmiast znajdziemy
      jakiś "lek bez recepty na ból w płucach"
      • Gość: nicole Re: Ból w płucach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:16
        Supersmile
        Ogólnie to on dawniej miał problemy z płucami,często chorował. Teraz natomiast
        pracuje na budowie w pyle,przy betonie,a na dodatek to Irlandia więc i wilgoć
        jest. Po prostu jak się nawdycha tego świństwa,to go w płucach boli.
        • Gość: natalia. Re: Ból w płucach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:21
          kobieto! to była IRONIA
          my mamy stawiać diagnozę i wirtualnie wymyślać lekarstwa??????? puknij się
          mocno, to raz

a dwa - przeczytaj to co napisałaś, naprawdę twoim zdaniem takie chore i słabe
          płuca leczy się na forum? ale rozumiem, funty lecą, mąż może przeżyje
          aha, pylica to marna choroba, zapewniam cię
          • Gość: nicole Re: Ból w płucach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:53
            To Ty chyba nie rozumiesz. Mnie nie jest żal pieniędzy,tylko on zachrzania od
            poniedziałku do piątku,czasem i soboty,dlatego nie ma jak iść do lekarza.Póki
            nie przyjedzie do Polski,czyli do grudnia,nic nie zrobi ,a ja przynajmniej
            chciałabym mu jakoś ulżyć i dlatego pytam.
            • Gość: natalia. Re: Ból w płucach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:04
              To ty nie rozumiesz. Nie ulżysz choremu wymyślając mu lekarstwa przez komputer.
              Czasem trzeba wybrać - albo się zachrzania albo się dba o siebie i nie hoduje
              chorób, które potem będzie coraz trudniej wyleczyć a cała zarobiona forsa
              pójdzie na lekarstwa, rehabilitację i sanatorium. Tyle.
              • Gość: nicole Re: Ból w płucach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:06
                Ale chyba mogę mu jakoś pomóc w cierpieniau zanim nie pójdzie do lekarza,a za
                miesiąc idzie!
                • fraaszka Re: Ból w płucach 06.11.06, 20:21
                  wiesz, normalna żona chcąc naprawdę ulżyć w cierpieniu męża z chorymi płucami
                  do tego pracującemu w takich ciężkich warunkach -
                  robi wszystko żeby namówić go na wizytę u lekarza tam
                  albo namawia na powrót do domu
                  tu nie ma co szukać sztucznego podtrzymywania, tym bardziej, że tak naprawdę to
                  nie wiadomo co mu dolega
                  bo chyba wiesz, że płuca nie są unerwione i one same NIE BOLĄ
                  więc CO chcesz mu leczyć????
            • nglka Re: Ból w płucach 06.11.06, 20:05
              Raczej nie dostaniesz nic bez recepty. Chyba, że pomogą tu leki przeciwbólowe
              (ale nie słyszałam, by działały w przypadku płuc).
              Na Twoim i Jego miejscu przemyślałambym kwestię powrotu do kraju teraz. Nie mów,
              że niemożliwe, bo jeśli się okaże, że za pół roku będzie za późno - to dopiero
              wtedy będziesz wiedziała, że niemożliwe to jest - ale wyleczenie.
    • Gość: zuza Re: Ból w płucach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:55
      a na co ten lek ma być?
      na zapalenie płuc, oskrzeli, grużlicę, pylicę, rozedmę, astmę?
      a może jednak to nie płuca a serce?
    • Gość: empiria Re: Ból w płucach IP: *.chello.pl 07.11.06, 00:22
      pluca nie bolą!niech rzuci palenie. przechodzi. wiem z doswiadczenia. i niech
      zrobi rtg.
      • ruda5050 Re: Ból w płucach 09.04.17, 17:57
        Jak kiedyś powiedziała ś.p. Danuta Szaflarska - niech się w doopę pocałuję !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka