Gość: nan IP: *.chello.pl 09.11.06, 23:08 witam, czy ktoras z was wie jak zlikwidowac worki pod oczami-chodzi mi najlepiej o jakąs skuteczna masc- o ile jest.;o) dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: nikt nie wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:17 A wiesz z jakiego powodu są te "worki"? Z niczego się nie biorą raczej. "Worki" a cienie pod oczami to też różnica. Rano możesz przykładać kostki lodu przez kilka minut, to pobudza ukrwienie w tym miejscu. Cienie pod oczami mogą być objawem anemii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: nikt nie wie? IP: *.chello.pl 10.11.06, 14:38 dzieki. raczej sa to cienie pod oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoANNA worki!! IP: *.os1.kn.pl 10.11.06, 15:15 a ja mam worki...i nie mam pojecia skad je mam...moze jakas podpowiedz... THX Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: worki pod oczami 10.11.06, 15:49 należy wykluczyc m in. choroby nerek. poza tym, jak juz wiemy, ze jesteśmy zdrowe a worki sa to proponuje zel arnikowy. troche na pewno działa (od kilku dni stosuje i widze efekty). polecano mi też krem pod oczy nivei. na same cienie najlepszy jest dobry korektor, albo jakieś preparaty z wyciagiem z ofgórka. wilee nei pomoże niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: worki pod oczami 11.11.06, 03:15 Wyspać się,przestać palić,zwrócić uwage na dietę, potem dopiero stosować kremy maści i tylko przystosowane do oczu ponieważ mają konsystencje lekką a skóra wokół oczu jest delikatniejsza i nie znosi cięzkich kremów . Posmarować zimnym "świetlikiem" ,można stosować stare metody babci , przykładając waciki nasączone w mocno parzonej herbacie na powieki Pozdrawiam hough squaw Odpowiedz Link Zgłoś
princess_of_persia Re: worki pod oczami 01.01.07, 16:47 ok. Ale jak w wieku 6-7 lat mogłam palić i pic??;P Całe życie mam worki, co prawda raz więkze raz mniej widoczne w zal od stanu wypoczęcia,ale i tak..do kitu. No i co ztym mam zrobić???????? Czasem mnie dobija, świetlik cudow nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś