IP: 85.219.135.* 16.11.06, 08:54
Dla niewtajemniczonych - prepart ziołowy regulujący przebieg hormonalny cyklu.

drogie kobietki, czy są wśród was takie, które używała tego preparatu i
potrafią odradzić albo polecić?
Obserwuj wątek
    • zyta4 Re: castagnus 16.11.06, 08:57
      Witam!!!!
      Ja zawsze maiłam problemy z reguralnością, PCO.
      I pewnego razu zaczęłam brać ten lek i wszystko się unormowało i dzięki niemu
      zaszłam w ciążę.
      Pozdrawiam
    • marghot Re: castagnus 16.11.06, 09:00
      Ja odradzę.
      Stosowałam przez 2 m-ce i nie dość, że poprawy nie bylo, to jeszcze mnie na
      twarzy i nie tylko potwornie wysypało.
      Przerzuciłam się na Oli Femin firmy Puritan's Pride. Tanie to nie jest, ale już
      w pierwszym cyklu zauważlyłam mniejsza tkliwośc piersi (tylko 2-3 przed
      miesiączką, poprzendio i 14), tylko niewielki ból pierwszego dnia cyklu,
      poprawa cery.
    • Gość: mon.dan Re: castagnus IP: 85.219.135.* 16.11.06, 09:07
      wpisujcie się kobietki proszę, ja się zdecydowałam brać, bo po odstawieniu
      tabletek antykoncepcyjnych mam problem z fazą lutealną cyklu, a staramy się o
      dziecko. Słyszałam sporo pozytywnych opinii, zwłaszcza kobietek które zaciążyły
      przyjmując castagnusa, ale i kilka niepochlebnych.
    • lilith76 Re: castagnus 16.11.06, 09:08
      Używałam - cykle miałam jak pod linijkę, równiutkie.
      Bólu piersi nie zlikwidowało.
      • Gość: erta Re: castagnus IP: *.chello.pl 16.11.06, 09:24
        Ból piersi, przynajmniej w moim przypadku, powodują torbielki wypełniające się
        płynem i mi pomógł urosept zwiększający wydalanie moczu z organizmu.
        Castagnusa nie znam.
      • daisoz Re: castagnus 19.11.06, 10:53
        Stosowałam Castagnus 3 miesiące na PMS i nieregularne cykle, uważam ze ma
        cudowną moc, działa antydepresyjnie jak go biorę to mam świetny humor, u mnie
        zmniejsza też ochotę na jedzenie, w pierwszym cyklu brania miałam przedłużający
        się okres około 12 dni potem normalnie, w pierwszym cyklu piersi przestały
        boleć ale potem objawy wróciły. Podczas 90 dni nie uregulowały mi się
        miesiączki ale po zaprzestaniu przyjmowania po kilku miesiącach tak i przez
        rok miałam w koncu dośc regularny okres co 31-36 dni. Polecam spróbować ja
        jestem bardzo zadowolona. smile
    • Gość: magda Re: castagnus IP: *.elk.mm.pl 16.11.06, 20:53
      ja biore juz 5 opakowanie. miesiaczki jak byly niergularne tak są sadsad dziś ma
      właśnie 45 dzień cyklu. więc w moim przypadku nie działaja niestety choc bardzo
      bym chciała
    • Gość: m Re: castagnus IP: *.chello.pl 18.11.06, 13:30
      Ja bralam - zgodnie z zaleceniem 3 m-ce. Okres zawsze mialam regularny (28-29 dni), po castagnusie ustabilizowal mi sie do 30, jak odstawilam powrocil do starego zwyczaju. SKUTECZNIE zlikwidowal u mnie depresje, ktora pojawiala sie znikad ok. tygodnia przed okresem, wprawiala w stan ciaglego smutku i stanu chce-mi-sie-ryczec-ale-nawet-nie-weim-czemu i przechodzila jak reka odlaj razem z nadejsciem okresu. Bol piersi rowniez zlikwidowal, ale po kilku miesiacach wrocil, a nawet sie nasilil sad Generalnie bardzo polecam - bralam ze wzgledu na te stany deprasyjne i nprawde skutecznie sie ich wyzbylam.
    • hadriana_siloe Re: castagnus 19.11.06, 19:15
      brałam ze względu na obolałość i opuchliznę piersi. Objawy zlikwidowane, polecam.
      • Gość: Becia Re: castagnus IP: *.icpnet.pl 19.11.06, 21:18
        Przyjmuję Castagnus drugi miesiąc i miesiączka nie była tak mocno obfita jak
        wczesniej, wydłużył mi się cykl do 30 dni, a wcześniej miałam 23.
        • Gość: Becia Re: castagnus IP: *.icpnet.pl 20.11.06, 20:59
          Coś w tym musi być! Mnie się również poprawiła cera, a myślałam, że to od
          tranu, który również łykam.
    • mon.dan Re: castagnus 20.11.06, 09:00
      biorę już tydzień - bardzo mi się porpawiła cera, ciekawe czy już wszystkie
      sukcesy przypisuję temu preparatowi, czy to po prostu efekt zdrowego trybu życia smile
    • rusalka.m Re: castagnus 20.11.06, 21:06
      ja nie odczułam absolutnie zadnej różnicy przed zazywaniem i w trakcie trzech
      miesiecy łykania castagnusa. Ze mna i moim organizmem raczej nie chcial
      współpracowac smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka