IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.11.06, 20:14
Witam,

pytanie swoje kieruję raczej do lekarz, choc kazda opinia mile jest widziana.
Czy zdrowe jest noszenie majtek przez "24h na dobe" (również spanie w nich
pod pizamka). Oczywiescie z zachowalniem pelnej higieny oraz zmiany ich 2x
dzienie.

Prosze o powazne potrzktowanie mojego pytania
Obserwuj wątek
    • cala_w_kwiatkach Re: Majtki 26.11.06, 20:21
      to pytanie retoryczne
    • Gość: nie-lekarz Re: Majtki IP: *.131.102-84.rev.gaoland.net 26.11.06, 21:19
      To albo 24 h na dobe,albo zmiana 2x dziennie !!
      • Gość: Blanka Re: Majtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:43
        Słyszałam,że nie jest to zdrowe-bo skóra "tam" też powinna "odpocząć",jednak
        sama śpię również w majtkach.Wiadomo,że chodzę w innych-później biorę prysznic
        i zmieniam je na czyste-to normalne,ale uważam,że jest to zdrowe.Pozdrawiam
    • j2334 Re: Majtki 26.11.06, 21:52
      jezeli sa z naturalnej ,bawelnianej tkaniny ,to dlaczego nie?
    • Gość: urszulka Re: Majtki IP: *.broker.com.pl 26.11.06, 22:28
      A czy zdrowe jest chodzenie bez majtek??? Nie noszę majtek,denerwują mnie....Nie
      mam żadnych upławów czy innych spraw-bo zapewne któraś z Was o tym wspomni.Jest
      mi fajnie i wygodnie.Nie wyobrażam sobie kisić się w owej bieliznie 24 godz.na
      dobę-na dodatek jeszcze podczas snu!
      • Gość: natalia. Re: Majtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:37
        chodzisz cały rok w spodnicy bez rajstop? bo chyba rajstopki i spodenki trochę
        obcierają
        i zwykłego śluzu też nie masz?
        denerwują ją, też coś
        • Gość: urszulka Re: Majtki IP: *.broker.com.pl 26.11.06, 22:46
          Latem w spódniczce-po co rajtuzy,jak chłodniej to w rajtuzkach lub spodniach-ale
          wiesz nie obcierają mnie...No kurcze może to dziwadło-no nie cierpię wstrętnych
          majtek!
          • la_veuve_noire Re: Majtki 26.11.06, 22:59
            Wstrętnych to ja też nie cierpię. Noszę wyłącznie ładne.
    • lilith76 Re: Majtki 27.11.06, 09:11
      Wydaje mi się, że lepiej spać bez, albo w luźnych spodniach od piżamy.
      Inaczej wszystko się tam kisi.

PS: Intryguje mnie - dlaczego nawet śpisz w majtkach i piżamie??? Ja się nie mogę doczekać nocy, kiedy wreszcie wszystko ściągnę i będę się czuła swobodnie.
      • Gość: urszulka Re: Majtki IP: *.broker.com.pl 27.11.06, 10:13
        Masz całkowitą rację! Więcej luzu kobietki! Znam taką co nawet kąpie się w
        majtkach :---)))
      • shady27 lilith :)) 27.11.06, 20:56
        ja np. nie wyobrazam sobie spac bez majtek, mam wrazenie, ze mi wieje wink maz sie smieje, ze jak przestane gadac i zamkne usta to przeciagu nie bedzie hihi
    • Gość: Aśka Re: Majtki IP: *.eia.pl 27.11.06, 11:26
      Uważam że zdrowo jest dać pooddychać chociaż w nocy naszej pupiesmile latem śpię
      zupełnie nago a teraz w samej koszulce,nie wyobrażam sobie spać w majtkach.
      • Gość: kama Re: Majtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 15:18
        a ja jaki sie poloze bez majtek lub czegokolwiek na pupie to mam noc
        nieprzespana. nie wiem dlaczego, sama sie na siebie zloszcze ale nie potrafie...
        bo mi jakos golo smile
        • Gość: mysz.koscielna Re: Majtki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:31
          ja niestety mam tak samo - podczas pobytu w szpitalu po operacji
          ginekologicznej do typowych dolegliwości bólowych i ponarkozowych, dochodził
          dodatkowy dyskomfort obowiązkowego leżenia i spania bez majtek - w samej tylko
          dłuzszej bluzie od piżamy... jeeeeej, jakie to było dla mnie nieprzyjemne -
          ciągle miałam wrażenie, że mi zimno i że mam pod ta kołdrą przeciągismile, że bez
          bielizny mam nieświeżą pościel... brrr, spać nie mogłam prawie wcale... no co
          ja poradze, ze lubie mieć w nocy w tyłek ciepłosmile Mój mąż tez nie rozumie po co
          mi te wszystkie "pantalony"smile
          • justynnka Re: Majtki 28.11.06, 13:46
            nie wyobrazam sobie spania w majtkach , wogóle spania w czymkolwiek za
            wyjątkiem skarpet- słoników w zimie. nie zmoszę też rajstop wcześniej
            wspomnianych - są koszmarnie asexualne i niewygodne. do spodni skarpetki lub
            cieniutkie podkolanówki , do spódnicy pończochy .
            • Gość: sfhg Re: Majtki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.11.06, 21:21
              Ja tez wole ponczochy, ale czesciej nosze rajstopy, bo rajstopy gatty kosztują
              5zl, a ponczochy samonosne 15...:/// W dodatku mam wyjtkowego pecha i bywa ze
              raz zaloze ponczochy i po godzinie juz mi oczko leciuncertain
              Justynnka, a jakie Ty ponczochy kupujesz i za ile?
              • venus22 Re: Majtki 28.11.06, 22:21
                >>>ja np. nie wyobrazam sobie spac bez majtek, mam wrazenie, ze mi wieje <<<

ja tak samo smile

>>> wink maz sie smieje, ze jak przestane gadac i zamkne
                usta to przeciagu nie bedzie hihi<<<

masz fajnego i dowcipnego meza smile

Venus

ps uwielbiam ten dowcip o Feng Shui- bardzo smieszny big_grin
                • Gość: Kimi Re: Majtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 12:25
                  Chyba spanie w majtkach nie jest specjalnie szkodliwe. Ja co prawda nie śpię w
                  majtkach, ale obowiązkowo w piżamie (koszul nocnych nie toleruję) i
                  skarpetach. smile
                  • lilith76 Re: Majtki 29.11.06, 13:15
                    W pidżamie i skarpetach spłam w domu moich rodziców, gdzie nocą potrafiło spaść do 10 stopni.
                    Teraz mam cieplutkie mieszkanko. Nie przeszkadza mi, że koszula nocna zawija mi się pod biustem smile Jak tylko pogoda i PMS-wy biust pozwala sypiam nago - tak jest najfajniej.
                • shady27 Re: Majtki 29.11.06, 12:41
                  oooo tak dowcipny jest, szczegolnie jesli chodzi o moje gadanie. Zaczelam mowic
                  pozno, bo w wieku 4 lat wiec teraz nadrabiam zaleglosci i gadam duuuuuzo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka