Gość: hanula IP: *.e-wro.net.pl 03.12.06, 19:37 jak oddycham odczuwam dyskomfort w klatce piersiowej-nie ból alet akie dziwne uczucie, nie kaszle, nie mam gorączki, co to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: green_land Re: ciężkośc w płucach IP: *.eranet.pl 03.12.06, 20:33 A serce masz w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanula Re: ciężkośc w płucach IP: *.e-wro.net.pl 03.12.06, 20:40 tak,z sercem wszystko ok, zastanawiam się czy nie szykuje mi się jakies zapalenie płuc lub oskrzeli i może to faza pierwsza? dlatego pytam, może ktoś chorował i wie czy to tak się zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ciężkośc w płucach IP: *.comarch.com 04.12.06, 14:16 Płuca nie bolą, może coś z oskrzelami nie tak? Obserwuj temperaturę, jeżeli masz lekkie stany podgorączkowe (37 - 37,4)to koniecznie zgłoś się do lekarza. Takie objawy miałam przy grużlicy!!!! Na wszelki wypadek dobrze zrobić zdjęcie rentgenowskie płuc. Pozdrawiam, Cyferka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ciężkośc w płucach IP: *.cytanet.com.cy 04.12.06, 14:44 jezeli odczuwasz takei dusznosci przejdz sie do lekarza na zwykla nawet kontrole bo z plucami nie ma zartow \ mi z zapalenia oskrzeli zawsze przeradzalo sie w zapalenie pluc (a chorowalam ze 4 razy) wierz mi ze pozostawione i nie doleczone moze miec skutki nawet tragiczne a leczenei zapalenia pluc potrafi sie ciagnac do 2 miesiecy i nie jest najprzyjemniejsze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanula Re: ciężkośc w płucach IP: *.e-wro.net.pl 04.12.06, 19:22 wszystkim dziękuje za odpowiedzi, jak znajdę chwilkę pójdę do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś