fifilia 22.12.06, 14:01 Mam pytanie, jaką antykoncepcję można stosować przy karmieniu piersią? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Jaka antykoncepcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:31 Prezerwatywę lub globulki dopochwowe. Możesz zrobić sobie zastrzyk, działa chyba na 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Jaka antykoncepcja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 17:05 Ja od roku jestem karmiąca i biorę cerazzette-właśnie dla karmiących matek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA 70 Re: Jaka antykoncepcja? IP: 81.219.48.* 22.12.06, 19:07 WKŁadka domaciczna(spirala) miedziana na 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mama.mikolaja do ruda 70 23.12.06, 23:34 Jakiej firmy najlepiej? bo słyszałam iż często wypadają Ja karmię od trzech miesięcy i też sie zastanawiam nad spirala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda 70 do mamy.mikołaja IP: 81.219.48.* 24.12.06, 09:55 ja mam wkładke miedzianą założyłam jak mała miała 2,5 miesiąca mam ją już 8 miesięcy narazie jestem zadowolona trzeba chodzić przynajmniej co pół roku na wizyte i usg sprawdzać czy jest prawidłowo ułożona koszt to 300 zł z założeniem (WARSZAWA)A NAZWA TO: Multiload cu 375 SL jest na 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mama.mikolaja do ruda 70 24.12.06, 23:15 Dziękuję bardzo! Ja mam umówioną wizytę zw Zielonce k/Wawy, koszt 350 zł. za cooper t, ale czytałam na tym forum że czasem sie zdarza ze wypada, troche sie martwię o stres z tego powodu. Cały czas mam stres z powodu okresu, miałam go 38 dni temu, zrobiłam juz dwa testy (negatywne na szczeście) i byłam u lekarza dwa dni temu, ciaza wykluczona, ale sie wystaraszyłam, mam trzymiesiecznego dzidziusia wiec muszę pomyślec nad rozsądną antykoncepcja, a cały czas karmie piersią i zapowiada sie długo, pierwsze dziecko karmiłam prawie półtora roku Lekarz powiedział mi żebym przyszła podczas okresu, a tu nawet śladu ze ten okres sie wreszcie zjawi, miałam małe plamienie w 30 dniu cyklu i do tej pory nic...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda 70 do mamy.mikołaja IP: 81.219.48.* 25.12.06, 09:21 witaj! jak sama wiesz nie ma 100% antykoncepcji ( spiralka maże wypasc , tabletki możesz zapomniec lub może się cos rozregulowac przez antybiotyki ,wymioty ,prezerwatywa może pęknąc ) po porodzie to różnie bywa czasami miesiaczki mogą być nieregularne ja jedną miesiączkę dostałam po porodzie drugiej nie mam też się przestraszyłam ,mam już dwoje dzieci więcej w najbliższym czasie nie planuje test negatywny i ciąża wykluczona (wiem gdzie Zielonka mieszkam niedaleko w Ząbkach) pozdrawiam Wesołych Świąt) Odpowiedz Link Zgłoś