Gość: xxx IP: *.piwet.pulawy.pl 12.01.07, 08:46 hej mam bardzo bolesne pierwsze 2,3dni miesiączki,a przed okresem około tygodnia bola mnie piersi,poradźcie coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalia. Re: bolesne miesiączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:00 na co? na PSM? no co ty a liczne porady znajdziesz używając wyszukiwarki, to popularny temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: bolesne miesiączki IP: *.piwet.pulawy.pl 12.01.07, 09:49 chodzi mi o ból brzucha podczas miesiaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: bolesne miesiączki IP: 81.15.223.* 12.01.07, 10:05 tabletka przeciwbólowa, nospa itp. a jak nie pomaga - to do lekarza po jakis mocniejszy lek na recepte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiiiii Re: bolesne miesiączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:20 kiedys na tym forum ktos pisal ze bardzo dobra jest aspiryna mozna zaczac brac 2 dni przed spodziewana miesiaczka mi pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: bolesne miesiączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:54 Hm. Sprawdź poziom chormonów tarczycy. Zmień diete na lekkostrawną przynajmniej 2 tyg. przed okresem. Zpróbuj też codziennie jeść trzy średnie ugotowane marchewki. - To z pomysłów Ojca Grande. Ja pamiętam, że mniej bolało jak byłam konsekwentna co do diety- Jadłam dużo gotowanej marchwi z groszkiem.- Mieszanka warzywna była i jest tania i szybka w przygotowaniu.Latem dużo ogórków i pomidorów z ogródka. Odn. chormonów tarczycy to reguluje. Miałam robić wyniki. Jeszcze ich nie mam. W tym miesiącu było bardzo spokojnie w zeszłym zdychałam dosłownie z bulu. Zobaczymy co w przyszłym. A ginekolog twierdzi, że to tyłozgięcie macicy. Ok. ode mnie tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrrrr Re: bolesne miesiączki IP: *.tpnet.pl 12.01.07, 21:21 piszemy: hormony, spróbuj i ból. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: bolesne miesiączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 15:17 sory.Mam dysleksje i walcze z niedoczynnością tarczycy- wynik to otępienie, tak ogólnie, obok bolesnych okresów ( od niedoczynności naturalnie). Jak uraziłam czyjeś poczucie estetyki językowej to wybaczcie. Chciałam pomóc. Ale fakt mogłam wogle nic nie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
devaa piroxicam 12.01.07, 23:05 dostalam od gina, bo na recepte. najlepszy w czopkach 20mg. po 15 min zapominasz o bolu na caly okres. bez recepty polecam pyralginum, od razu dwie tablety i tez ok. jest tez pyralginum w czopkach(nie obciazaja zoladka i szybciej zaczynaja dzialac). Mam ten sam problem, wiec mam to dokladnie sprawdzone. Nic innego mi nie pomaga- zaden paracetamol, ibumprom no spa czy temu podobne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś