Dodaj do ulubionych

bolesne miesiączki

IP: *.piwet.pulawy.pl 12.01.07, 08:46
hej mam bardzo bolesne pierwsze 2,3dni miesiączki,a przed okresem około
tygodnia bola mnie piersi,poradźcie coś
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia. Re: bolesne miesiączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:00
      na co? na PSM? no co ty
      a liczne porady znajdziesz używając wyszukiwarki, to popularny temat
      • Gość: xxxx Re: bolesne miesiączki IP: *.piwet.pulawy.pl 12.01.07, 09:49
        chodzi mi o ból brzucha podczas miesiaczki
        • Gość: ulka Re: bolesne miesiączki IP: 81.15.223.* 12.01.07, 10:05
          tabletka przeciwbólowa, nospa itp.
          a jak nie pomaga - to do lekarza po jakis mocniejszy lek na recepte.
    • Gość: iiiiii Re: bolesne miesiączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:20
      kiedys na tym forum ktos pisal ze bardzo dobra jest aspiryna mozna zaczac brac
      2 dni przed spodziewana miesiaczka mi pomaga
      • Gość: kaczka Re: bolesne miesiączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:54
        Hm. Sprawdź poziom chormonów tarczycy. Zmień diete na lekkostrawną przynajmniej
        2 tyg. przed okresem. Zpróbuj też codziennie jeść trzy średnie ugotowane
        marchewki. - To z pomysłów Ojca Grande. Ja pamiętam, że mniej bolało jak byłam
        konsekwentna co do diety- Jadłam dużo gotowanej marchwi z groszkiem.- Mieszanka
        warzywna była i jest tania i szybka w przygotowaniu.Latem dużo ogórków i
        pomidorów z ogródka. Odn. chormonów tarczycy to reguluje. Miałam robić wyniki.
        Jeszcze ich nie mam. W tym miesiącu było bardzo spokojnie w zeszłym zdychałam
        dosłownie z bulu. Zobaczymy co w przyszłym. A ginekolog twierdzi, że to
        tyłozgięcie macicy.
        Ok. ode mnie tyle. Pozdrawiam
        • Gość: wrrrrrr Re: bolesne miesiączki IP: *.tpnet.pl 12.01.07, 21:21
          piszemy: hormony, spróbuj i ból.
          • Gość: kaczka Re: bolesne miesiączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 15:17
            sory.Mam dysleksje i walcze z niedoczynnością tarczycy- wynik to otępienie, tak
            ogólnie, obok bolesnych okresów ( od niedoczynności naturalnie). Jak uraziłam
            czyjeś poczucie estetyki językowej to wybaczcie. Chciałam pomóc. Ale fakt
            mogłam wogle nic nie pisać.
    • devaa piroxicam 12.01.07, 23:05
      dostalam od gina, bo na recepte. najlepszy w czopkach 20mg. po 15 min zapominasz o bolu na caly okres. bez recepty polecam pyralginum, od razu dwie tablety i tez ok. jest tez pyralginum w czopkach(nie obciazaja zoladka i szybciej zaczynaja dzialac). Mam ten sam problem, wiec mam to dokladnie sprawdzone. Nic innego mi nie pomaga- zaden paracetamol, ibumprom no spa czy temu podobne. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka