Gość: małgośka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 12:20 Albo mi się przewidziało albo naprwde widziałam kamerę w gabinecie ginekologicznym podczas mojej wizyty Przeciez nie maja prawa umieszczac w takim miejscu kamery! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lodzia Re: kamera? IP: *.icpnet.pl 15.01.07, 14:32 nie, to studenci poglądają i się uczą Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: kamera? 15.01.07, 14:45 Moze ,to poprostu monitoring.Obiekt chroniony. Odpowiedz Link Zgłoś
bravo55 Re: kamera? 15.01.07, 14:49 Wcale bym się nie zdziwiła gdyby tak było. Nawet mi samej taka myśl przeszła czy jest, ale nie widziałam. Mogę się zapytać co to za miasto czy gin, czy aby nie chodzimy do tego samego. A pamiętam, że w jednym solarium w moim mieście była taka kamerka, ale gościu "miał ją tylko na użytek własny", ZGROZA! Odpowiedz Link Zgłoś
zloteslonko Re: kamera? 15.01.07, 14:58 wielkie dzieki! Jutro mam wizyte, teraz bede sie rozgladac czy nie ma tam kamer, no naprawde bardzo dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzia Re: kamera? IP: *.icpnet.pl 15.01.07, 19:06 to zamiast się stresować, zapytaj gina wprost, czy ma kamerę i po co mu to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: kamera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:47 Miasto to Gdynia a ja oczywiście byłam prywatnie. Gdyby to był czujnik to obok świeciłaby sie czerwona lampka a tam nic takiego nie było. Kurcze, byłam nie pewna więc nie zapytałam ginekologa, bałam sie kompromitacji. Teraz myśle, że chyba to była kamera (( Odpowiedz Link Zgłoś
bravo55 Re: kamera? 16.01.07, 15:06 Ja z drugiego końca Polski, więc nie chodzimy do tego samego gina Ale jak następnym razem będę w gabinecie to się porozglądam za kamerką, hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: kamera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:21 Ale przecież to jest zabronione! Jeśli to naprawde była kamera to napewno tego tak nie zostawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maiwa Re: kamera? IP: 80.48.142.* 17.01.07, 22:53 o raaaaaany jestem w szoku! juz naprawde nikomu nie mozna zaufac!nawet u ginekologa KAMERY?!!!!!!!!!!!!!! TO JUZ TRZEBA ZAKŁADAC MASKI? Odpowiedz Link Zgłoś