IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 12:20
Albo mi się przewidziało albo naprwde widziałam kamerę w gabinecie
ginekologicznym podczas mojej wizyty uncertain Przeciez nie maja prawa umieszczac w
takim miejscu kamery!
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: kamera? 15.01.07, 12:22
      moze to jednak czujnik ppoż?
      • Gość: lodzia Re: kamera? IP: *.icpnet.pl 15.01.07, 14:32
        nie, to studenci poglądają i się uczą
        • j2334 Re: kamera? 15.01.07, 14:45
          Moze ,to poprostu monitoring.Obiekt chroniony.
    • bravo55 Re: kamera? 15.01.07, 14:49
      Wcale bym się nie zdziwiła gdyby tak było. Nawet mi samej taka myśl przeszła czy jest, ale nie widziałam. Mogę się zapytać co to za miasto czy gin, czy aby nie chodzimy do tego samego.
      A pamiętam, że w jednym solarium w moim mieście była taka kamerka, ale gościu "miał ją tylko na użytek własny", ZGROZA!
    • zloteslonko Re: kamera? 15.01.07, 14:58
      wielkie dzieki! Jutro mam wizyte, teraz bede sie rozgladac czy nie ma tam kamer,
      no naprawde bardzo dziekuje...
      • Gość: lodzia Re: kamera? IP: *.icpnet.pl 15.01.07, 19:06
        to zamiast się stresować, zapytaj gina wprost, czy ma kamerę i po co mu to.
        • Gość: małgośka Re: kamera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:47
          Miasto to Gdynia a ja oczywiście byłam prywatnie. Gdyby to był czujnik to obok
          świeciłaby sie czerwona lampka a tam nic takiego nie było. Kurcze, byłam nie
          pewna więc nie zapytałam ginekologa, bałam sie kompromitacji. Teraz myśle, że
          chyba to była kamera sad((
          • bravo55 Re: kamera? 16.01.07, 15:06
            Ja z drugiego końca Polski, więc nie chodzimy do tego samego gina smile
            Ale jak następnym razem będę w gabinecie to się porozglądam za kamerką, hi hi
            • Gość: małgośka Re: kamera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:21
              Ale przecież to jest zabronione! Jeśli to naprawde była kamera to napewno tego
              tak nie zostawie!
    • Gość: maiwa Re: kamera? IP: 80.48.142.* 17.01.07, 22:53
      o raaaaaany jestem w szoku! juz naprawde nikomu nie mozna zaufac!nawet u
      ginekologa KAMERY?!!!!!!!!!!!!!! TO JUZ TRZEBA ZAKŁADAC MASKI?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka