maiwa 30.01.07, 20:41 dziewczyny biorace BIO CLA-łaczcie się!!!chudniecie?ja tak i bardzo sie z tego ciesze! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: bio cla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:51 zeby schudnąc, to trzeba sie ruszać i mniej żreć, a nie łykać niewiadomo co i powracac z jojo do poprzedniej wagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maiwa Re: bio cla IP: 80.48.142.* 30.01.07, 20:58 ja sie ruszam i mniej jem! a Ty badz milsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: bio cla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:15 Pamiętaj, że nie należy mylić ruszania z ru..iem, bo to zupełnie różne ruchy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: bio cla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:33 milsza? mż czyli mniej żreć to powszechne określenia a ty naprawdę wierzysz w cudowne pigułki na odchudzanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maiwa Re: bio cla IP: 80.48.142.* 01.02.07, 10:55 Beaciu moze ty sie ru..asz!ja jak cos to sie kocham! A ty nie myl du..y krowy z głowa,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: bio cla IP: *.aster.pl 01.02.07, 21:06 Ja łykałam BIO CLA i ograniczyłam jedzenie, więcej piłam, trochę więcej się ruszałam, ale jeśli waga troszkę drgnęła to na pewno nie dzięki BIO CLA. Moim zdaniem szkoda żołądka. A reklama bardzo obiecująca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: bio cla IP: 212.244.186.* 07.05.07, 18:21 Ja jestem w zasadzie na diecie odchudzającej od 10 lat. Taką mam "urodę", ze jak się nie pilnuję to muszę potem pocierpieć. A ponieważ odchudzam sie juz długo i wiele diet i innych specyfików wypróbowałam to mogę Wam wszystkim oswiadczyć z ręką na sercu: W życiu zaden tzw. wspomagacz odchudzania mi nie pomógł! Stosowalam wiele róznych cudownych tabletek odchudzających ale nic z tego! Nie polecam takiej metody na schudnięcie bo to po prostu nie działa a kosztuje majątek! Nie ma cudów! Od samych tabletek sie nie schudnie! Wszystkie te obietnice cudownego schudnięcia w reklamch to bujda na resorach! Najlepsza (przynajmniej dla mnie i z tego co wiem takze dla wielu innych osób odchudzajacych się) to klasyczna dieta "mniej żreć" czyli ok. 1000-1200 kcal dziennie, duzo pić wody mineralnej, herbatki ziołowe, zielone i czerwone, zero słodyczy i trochę więcej dyscypliny zywieniowej i samokontroli i wtedy widac efekty! Dla tabletek i innych preperatów szkoda niszczyć żołądek i wątrobę. Ważne jest aby zmienić nawyki zywieniowe. Odpowiedz Link Zgłoś