Gość: fafik IP: *.promax.media.pl 09.02.07, 14:52 byłam na cytologii i pani doktor zmieniła mi rigevidon na cilest. podobno dla dziewczyny lat 24 to za silny lek, a czułam sie po nim dobrze. weszłam na forum i widzę, ze cilest jest tylko i wyłącznie krytykowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha Re: rigevidon na cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:26 no wiesz ja po cilescie czułam się okropnie a mój gin tak go zachwalał..duzo jest opini na temat tych tabletek negatywnych niestety ale moze twój organizm bedzie go dobrze tolerował czego ci życzę.. a jeszcze coś jak zauważysz u siebe jakies skutki uboczne typu:ból błowy silny apetyt rozdrażnienie zmiany nastroju to wywal ten cilest do kosza... pozdr.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafk Re: rigevidon na cilest IP: *.promax.media.pl 09.02.07, 22:10 no to zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
mika62 Re: rigevidon na cilest 09.02.07, 23:49 A ja biore i wszystko jest teraz oki na poczatku był problem przez jakies 2 opakowania teraz wszystko dobrze ,wcale nie mam zwiekszonego apetytu, głowa mnie nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: rigevidon na cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:16 no własnie na kazdy organizm te same tabletki wpływają inaczej.. pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś