Dodaj do ulubionych

jak czesto się podmywacie!

09.02.07, 21:26
hej mam pytanko jak często sie podmywacie
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.tpnet.pl 09.02.07, 21:33
      rano i wieczorem.
      • maialina1 Re: jak czesto się podmywacie! 09.02.07, 21:38
        Rano i wieczorem. Nie widzę innej mozliwosci.
        Latem czasami w poludnie.
        Plus obowiazkowo (dodatkowo) przed basenem i po, oraz przed silownią i po.
        • nocnaziemi Re: jak czesto się podmywacie! 09.02.07, 22:25
          jeżeli mam możliwosc, to samą wodą po każdej wizycie w toalecie.
          i standardowo - 2 razy w ciągu dnia.

podczas okresu, wiadomo - częściej.
    • Gość: x każdorazowo po oddaniu stolca. IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.07, 21:45
      a to dlatego, że golę się raz na miesiąc. wink)
      • Gość: nika Re: każdorazowo po oddaniu stolca. IP: *.crowley.pl 09.02.07, 22:14
        2 razy dziennie.... a kiedy mam okres to nawet 4-5 razy...
        Są jakieś nagrody?
    • Gość: monika Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:32
      a bedzie ankieta - jak często zmieniacie majtki?
    • Gość: wrt czasami "zapominam" IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.07, 22:58
      kiedys podmywalam sie rano i wieczorem, niesttey czesto lapalam jakies
      infekcje. Potem dosdtalam zalecenie od ginekolog: podmywac sie wieczorem
      (plynem do higieny intymnej), a gdzies raz na tydzien "zapomniec" sie podmyc.
      Odkad zmienilam nawyki higieniczne na takie, przestalam lapac infekcje. Z tym,
      ze jednak wychodzi, ze podmywam sie w ciagu dnia dodatkowo, ale sama woda.
    • Gość: Dosia Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.nycmny.east.verizon.net 10.02.07, 02:26
      Do Niki i Genovefy - odnosnie podmywania sie w czasie okresu. Pierwsza podmywa
      sie 4-5 razy w ciagu dnia, Genovefa trzy. Mam pytanie techniczne - kiedy macie
      czas aby podmywac sie 3 razy w ciagu dnia (nie pytam o wiecej)? Rozumiem, ze raz
      rano, raz wieczorem, ale w ciagu dnia to albo chyba w ten okres siedzicie w
      domu, albo robicie to w pracy (ale jak? prysznic?). A moze zwyczajnie mijacie
      sie z prawda? Tylko, zastanawiam sie, po co? Medalu za higiene na tym forum
      raczej nie daja...
      • Gość: i Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.145.6211G-CUD12K-02.ish.de 10.02.07, 04:21
        chyba nie pracuja. Bo jak sie wraca do domu po pracy okolo 18.00 to juz sie nie
        da 3 razy i jeszcze wieczorem.
        Ja zawsze rano i prawie zawsze wieczorem.
        • Gość: A. Jeśli liczyć chusteczki do higieny intymnej IP: *.172.103-84.rev.gaoland.net 10.02.07, 05:22
          to często. Plus wymiana wkładek.
      • nella27 Re: jak czesto się podmywacie! 10.02.07, 08:19
        Dosia słyszałaś o bidecie?....... może w tym tkwi sedno sprawy.To,że nie
        podmywasz się 3-4 razy dziennie w trakcie okresu nie oznacza ,że inne osoby
        tego nie robią...
        • dlania Nella 10.02.07, 15:17
          Masz w pracy bidet? Super! A w jakiej branży pracujesz, moze sie przeniosę?
      • Gość: m Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.dbb.su.se 10.02.07, 10:55
        Dosiu, nie wiem jak jest w toaletach w miejscu pracy Niki albo Genovefy, u mnie
        w kazdej kabinie sa tez umywalki, nie widze zatem problemu z podmywaniem sie w pracy
        • 83kimi Re: jak czesto się podmywacie! 10.02.07, 11:01
          To chyba normalne, że podczas okresu podmywa się kilka razy dziennie. Gdy nie
          mam innej możliwości - używam chusteczek do higieny intymnej.
        • cza_arna Re: jak czesto się podmywacie! 10.02.07, 16:16
          > Dosiu, nie wiem jak jest w toaletach w miejscu pracy Niki albo Genovefy, u mnie
          > w kazdej kabinie sa tez umywalki,

Hmm, trochę ciężko podmyć się w umywalce, wymaga to chyba niezłej akrobatyki, no
          chyba że umywalka jest podłogowa big_grin
      • genovefa Re: jak czesto się podmywacie! 10.02.07, 11:52
        Dosiu, azle ja pracuje smile Z pracy wracam po 16-tej, i kiedy mamokres to wtedy
        sie podmywam, a trzecie podmywanie - przed snem. Ale to tylko w czasie okresu.
        Na codzien podmywam sie zawsze wieczorem i czasami rano.
        Jestem tu anonimowa i sciemniac nie musze smile
      • Gość: majka Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:09
        słyszałas o bidetach w damskich łazienkach?
        • matya Re: jak czesto się podmywacie! 10.02.07, 15:12
          majka, chyba mylisz bidet z pisuaremsmile
      • dlania Oj Dosia... 10.02.07, 15:15
        Powiedziec, że sie ktos "zapomina" podmyc 3 razy dziennie, to jak przyznać sie
        do dłubania w nosiewink
        Ja; raz dziennie wieczorem. Podczas okresu: tak samo - uzywam głownie tamponów.
        ChciałBYM SIE PODMYWAC 3 RAZY DZIENNIE, ale tego nie robie, bo (podsumuje
        argumenty, które sie juz tu pojawiły):
        - nie mam czasu i warunków częsciej
        - nie jest to zbyt zdrowe, tak jak i ogólnie sterylnośc.
    • Gość: eh Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:11
      raz dziennie - wieczorem

(czy zaraz ktos nakrzyczy na mnie ze jestem brudasem?)
      • marzena9914 Re: jak czesto się podmywacie! 11.02.07, 11:37
        ja rano i wieczorem, no i przed i po bzykanku z mężem ...
      • amber_white Re: jak czesto się podmywacie! 11.02.07, 17:18
        ja tez raz dziennie smile i wcale sie za brudasa nie uwazam. Podczas okresu 2-3
        razy (wiecej, jesli krwawienie jest obfite) i naprawde nie uwazam siebie za
        osobe brudna i nieprzestrzegajaca higieny.
    • niunia1006 Re: jak czesto się podmywacie! 11.02.07, 12:08
      zawsze wieczorem a w czasie okreu uzywam chusteczek do higieny intymnej
      • joko5 Re: jak czesto się podmywacie! 11.02.07, 15:36
        Czytając niektóre wypowiedzi widzę, że forumowiczki mają problem z wyobraźnią.
        Nie mogą pojąć jak umyć się w toalecie z umywalką, wystarczy chociażby kubeczek
        jednorazowy. Przecież nie musicie wchodzić pod prysznic. Obecnie w większości
        dużych firm w damskich toaletach są bidety, więc nie ma problemu z podmywaniem
        w trakcie pracy.
    • hope88 Re: jak czesto się podmywacie! 11.02.07, 15:59

z racji tego ze miałam kilka razy problemy ze stanmi zapalnymi...staram sie jak
      najcześciej...jesli spędzam dzionek w domku to nawet 5 razy dziennie...to nie
      kosztuje zbytniego wysiłku a zawsze lepiej byc czystszym.teraz jednak ferie
      sie konczą więc podejrzewam ze przed szkołą po szkole i wieczorkiem
      • Gość: gosc Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:10
        nom to chyba jednak zdecydowana przesada
        • Gość: gosc Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:12
          za wczesnie sie wyslalo wink w ten sposob nie czyscisz sie, bo nie masz z czego,
          ale likwidujesz regularnie naturalna ochrone i osłone tamtych okolic
      • Gość: Marta Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.tpnet.pl 11.02.07, 16:59
        podmywanie sie 5 razy dziennie to DUUUUUUUUUUUUUZA przesada.. zwlaszcza ze
        mialas stany zapalne.. a co sprzyja stanom zapalnym? PRZESADNE wymywanie z
        pochwy i jej okolic naturalnego "plaszcza ochronnego".

Raz czy dwa razy dzieniie wystarcza calkowicie!
        • Gość: anka Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.icpnet.pl 11.02.07, 17:40
          jeśli się myje tam tak głęboko no to pewnie, że przesada ! Ale jeśli jest taka
          potrzeba, to czemu nie !
          • Gość: gosc Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 17:48
            jak myje sie tam na zewnatrz, to rowniez przesada

pamietaj, ze zbyt czeste mycie ciala to tez przesada, bo zmywasz sobie lipidowy
            plaszcz
            • Gość: anka Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.icpnet.pl 11.02.07, 18:32
              częste mycie skraca życie !
    • Gość: lilka Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.icpnet.pl 11.02.07, 18:35
      dziwne rzeczy tu wypisuja. Przecież w pracy też można się podmyć ręką przy
      zlewie. Czy potrzebny jest do tego bidet ?
      • cza_arna Re: jak czesto się podmywacie! 11.02.07, 18:49
        > dziwne rzeczy tu wypisuja. Przecież w pracy też można się podmyć ręką przy
        > zlewie.

Niby i można się podmyć w ten sposoób, ale i można się nieźle zalać wodą, aby
        się tak nie stało trzeba się rozebrać od pasa w dół (bywa to często kłopotliwe i
        nie przyjemne-zimna, może i brudna posadzka, brrr)albo użyć recznika (nie
        papierowego-bo jak wiemy tez przegrywa starcie z większą ilością wody), a kto
        taki z sobą do pracy/szkoły nosi. Zresztą nie zawsze można znaleźć
        łazienkę/toaletę zamykaną na klucz ze zlewem, no chyba że Wam nie przeszkadza
        podmywanie się na forum publicznym w hasłem na ustach "czysotość jest
        najważniejsza".
        Wiem, że zaraz mnie "zjecie" że nie mam wyobraźni, albo że można się umyć i nie
        zalać swoich ciuchów (jak to zrobić??) albo że jeszcze "coś tam", ale co mi tam,
        napisałam co myślę.
      • Gość: melmire Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.fbx.proxad.net 11.02.07, 19:12
        U mnie w pracy umywalki nie sa w kabinie klozetowej, a podmywanie sie w sali
        ogolnej...hmmmm
      • tlustaklucha Re: jak czesto się podmywacie! 12.02.07, 21:20
        Podmywanie raz dziennie w zupełności wystarcza, więcej - szkodzi. Wymywacie
        sobie florę bakteryjną z pochwy, można to zrobić nawet samą wodą. na razie moze
        skutków nie widać, ale wystarczy poczekać. grzybicy nie dostaje sie od zlego
        prowadzenia sie, jak ktoras z was napisala. grzyby bytuja wszedzie i wystarczy
        przyjmowanie antybiotykow lub zachwiania flory bakteryjnej na innym podlozu, by
        ja miec.
        i w ogole, o co sie tak klocicie? czlowiek zadaje pytanie (bo od tego jest
        formu) i natychmiast skaczecie sobie do oczu.
        co takiego chcecie pokazac?
        swoja droga dziwny jest obrazek polskich kobiet latajacych z kubkami do
        podmywania w pracy i pluczacych swoje narzady intymne przy byle okazji, zeby
        tylko pokazac (samym sobie, bo nikogo poza tym to specjalnie nie interesuje)
        jakie sa wspaniale i w ich mniemianiu pewnie "europejskie"
    • Gość: ola Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.icpnet.pl 11.02.07, 18:52
      ja się rzadko podmywam, chyba, że mnie zaswędzi. Uważam, że za często nie
      można, bo to burzy gospodarkę lipidową, jak już tu ktoś wyżej napisał.
    • Gość: zoja Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.icpnet.pl 11.02.07, 18:54
      po każdym stosunku, a więc czasami 3 razy dziennie a czasem raz w tygodniu.
      • dlania Re: jak czesto się podmywacie! 11.02.07, 19:59
        Przy umywalce, z kubeczkiem plastikowym, w toalecie z której korzysta z 20
        osób, z własnym recznikiem i co jeszce?
        Sorry, ale to jakies karkołomne wygibasy - i po co? Zasmierdze sie do wieczora,
        czy co? PO CO? - to pytanie mnie dręczy, bo jak juz kilka osób pisało, to wcale
        nie jest zdrowe. A papranie sie ze swoimi częściami intymnymi w publicznej
        toalecie to dla mnie potencjalny sposób zakażenia sie czyims grzybkiem czy
        bakterią. Dziękuje, ja tu tylko pracuję.
    • Gość: hgc Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:26
      1 raz dziennie w 100% jak dla mnie wystarczy
    • Gość: mati Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.icpnet.pl 11.02.07, 23:09
      znajoma prostytutka podmywa się 10 razy dziennie. Czy to jej zaszkodzi ?
      • Gość: Gośka Re: jak czesto się podmywacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:13
        Czy to jakiś konkurs? Będą nagrody? Ok lecę się myć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka