Dodaj do ulubionych

co wam pomogło na wypadające włosy?

27.02.07, 21:23
karmie już 9 ms-mam zamiar do roku.coś wam pomogło?po jakim czasie
Obserwuj wątek
    • kiniamum Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:30
      odzywka Wax (stosowana przez osoby po chemioterapii) w aptekach koszt okolo 30
      zlotych, efekty widoczne praktycznie po tygodniu.. najlepiej siedziec z nia
      podczas kapieli w wannie jakies 15-20 minut i jeszcze lepiej jak woda parujesmile
      • alcarin Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:34
        Wypadanie wlosow jakis czas po porodzie, przez kilka miesiecy, ma ponoc podloze
        hormonalne i nic sie z tym nie zrobi uncertain Przechodzilysmy to wszystkie mniej
        wiecej w tym samym czasie na forum rowiesniczym - i te karmiace i te niekarmiace
        piersia. Mozna lykac witaminy dla kobiet w ciazy(co drugi dzien) i moze kupic
        sobie jaks dobra odzywke profesjonalna, w dobrym salonie fryzjerskim. KIedys
        uzywalam firmy Matrix, w sprayu, z proteinami pszenicy - byla niezla.
        Chyba nic innego nie da sie zrobic.
    • amlj Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:32
      systematycznie przyjmowany skrzyp polny z witaminami
      • mamaagaforever Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:39
        mogę zażywać mertz specjal podczas karmienia?
        • alcarin Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:44
          chyba nie. Najlepiej zapytaj w aptece, niech Ci przeczytaja ulotke.
          • lidia23 Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:48
            Ja kupiłam odżywkę w Avon i jest super. Włosy przestały mi wypadać i odrastają
            nowesmile
    • megisso Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 22:11
      Ja zaczynam używac soku z czarnej rzepy. W sokowirówce trzeba wycisnąć sok,
      nałożyć na głowę, a następnie owinąć folia i ręcznikiem. dopóki piecze (a na
      początku piecze bardzo) trzymam ten okład na głowie. Jak przestanie piec, to
      myje włosy. Polecam jest to skuteczna kuracja i wyprobowana. No i niewiele
      kosztuje bo kilo rzepy to 2,50zł.
    • ola75101 Neril szampon 27.02.07, 22:30
      do kupienia w aptece. Włosy będą wypadać , ale po tym szamponie wyrasta szybko
      burza nowych włosów. Rewelacja. Ale trzeba koniecznie po nim stosować odżywkę,
      bo bez niej nie rozczesze się włosów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka