mamaagaforever 27.02.07, 21:23 karmie już 9 ms-mam zamiar do roku.coś wam pomogło?po jakim czasie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniamum Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:30 odzywka Wax (stosowana przez osoby po chemioterapii) w aptekach koszt okolo 30 zlotych, efekty widoczne praktycznie po tygodniu.. najlepiej siedziec z nia podczas kapieli w wannie jakies 15-20 minut i jeszcze lepiej jak woda paruje Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:34 Wypadanie wlosow jakis czas po porodzie, przez kilka miesiecy, ma ponoc podloze hormonalne i nic sie z tym nie zrobi Przechodzilysmy to wszystkie mniej wiecej w tym samym czasie na forum rowiesniczym - i te karmiace i te niekarmiace piersia. Mozna lykac witaminy dla kobiet w ciazy(co drugi dzien) i moze kupic sobie jaks dobra odzywke profesjonalna, w dobrym salonie fryzjerskim. KIedys uzywalam firmy Matrix, w sprayu, z proteinami pszenicy - byla niezla. Chyba nic innego nie da sie zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
amlj Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:32 systematycznie przyjmowany skrzyp polny z witaminami Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagaforever Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:39 mogę zażywać mertz specjal podczas karmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:44 chyba nie. Najlepiej zapytaj w aptece, niech Ci przeczytaja ulotke. Odpowiedz Link Zgłoś
lidia23 Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 21:48 Ja kupiłam odżywkę w Avon i jest super. Włosy przestały mi wypadać i odrastają nowe Odpowiedz Link Zgłoś
megisso Re: co wam pomogło na wypadające włosy? 27.02.07, 22:11 Ja zaczynam używac soku z czarnej rzepy. W sokowirówce trzeba wycisnąć sok, nałożyć na głowę, a następnie owinąć folia i ręcznikiem. dopóki piecze (a na początku piecze bardzo) trzymam ten okład na głowie. Jak przestanie piec, to myje włosy. Polecam jest to skuteczna kuracja i wyprobowana. No i niewiele kosztuje bo kilo rzepy to 2,50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ola75101 Neril szampon 27.02.07, 22:30 do kupienia w aptece. Włosy będą wypadać , ale po tym szamponie wyrasta szybko burza nowych włosów. Rewelacja. Ale trzeba koniecznie po nim stosować odżywkę, bo bez niej nie rozczesze się włosów. Odpowiedz Link Zgłoś