Dodaj do ulubionych

cos w ustach się zrobiło

IP: *.e-wro.net.pl 25.03.07, 21:27
nie wiem co to? taka jakby nadżerka czy opryszczka, troche szczypie,nie
boli...co robić?do jakiego lekarza iśc?trzeba iśc czy to minie? na dziąśle,
dodam ,że do denstysty chodze regularnie i zęby mam zdrowe więc to nic z tym
związanego...
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: cos w ustach się zrobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 21:32
      idź najlepiej do stomatologa albo laryngologa
      • Gość: ola Re: cos w ustach się zrobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 21:47
        dobrze jest popłukac woda utleniona,nie zaszkodzi..,albo szałwia....moj
        stomatolog przy drobiazgach tez mi zalecał.Jak nie minie za kilka dni to idz do
        lekarza
    • Gość: yellow Re: cos w ustach się zrobiło IP: *.chello.pl 25.03.07, 21:45
      roznie- moze byc opryszczka-w j.ustnej tez sie zdarza, ale moze byc afta. do stom najlepiej, przepisze jakas masc i po boluwink
      • Gość: kitka Re: cos w ustach się zrobiło IP: *.e-wro.net.pl 25.03.07, 22:05
        dzięki za rady, do stomatologa spróbuje jakoś na wtorek, a dzisiaj zostaje mi
        szałwia
        • Gość: yellow Re: cos w ustach się zrobiło IP: *.chello.pl 25.03.07, 22:57
          jesli to taka mala ranka z czerwona obwodka to zapewne afta, wiem ze lekarze czasem stos vagotyl w gab,ale ja bym dala jakas plukanke np.eludril, mozna stos tez masci- sachol, chamosaldont, aperisan, dentosept- roznie sie przepisuje, jest tez swietny solcoseryl- to taka masc "przylegajaca"na wszelkie ranki w j.ustnej. powodzenia!
          • Gość: xandra Re: cos w ustach się zrobiło IP: *.telprojekt.pl 25.03.07, 23:24
            kup sobie w aptece APHTIN, kosztuje ok 1,50zł - grosze. Pędzluje sie tym afty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka