Dodaj do ulubionych

Co to jest???!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 13:34
Mam pytanie.. nie wiem jak mam to dokladnie opisac no ale sprobuje...na
wewnetrznej stronie wargi sromowej pojawiało mi sie cos co wyglada na syfka
tylko ze podczas dotykania to boli...;/ jest czerwone i jakies dziwne..CO TO
MOZE BYC?
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: Co to jest???!!! IP: *.tsi.tychy.pl 29.03.07, 13:48
      Wiesz trudno to ocenić jak się nie widzi,z czymś takim to do lekarz a nie na forum.
    • ziuta111 Re: Co to jest???!!! 29.03.07, 13:51
      To może być cysta. Zasuwaj do ginekologa zamiast wypytywać na forum. Nie mogę
      pojąć skąd wam się to bierze, żeby zamiast iść do lekarza pytać obcych i
      przypadkowych ludzi!!!
      • Gość: mrowka Re: Co to jest???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:57
        Ziuta i kiki- z całym szacunkiem wiem co powinnam robic!!!!A chce zapytac tak
        dla swietego spokoju...nie chce niczego wyolbrzymiec.
        • to_jaaa Re: Co to jest???!!! 29.03.07, 15:29
          chce zapytac tak
          dla swietego spokoju...

no, tutaj to cie dopiero zdenerwują wink

nie chce niczego wyolbrzymiec

i wyolbrzymią wink

więc rób to, co wiesz, co masz zrobić
          • Gość: mrowka Re: Co to jest???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 16:06
            No masz całkowita racjesmile nie ma to jak zasiegniecie opinii i rady u innych!smile
    • maialina1 Re: Co to jest???!!! 29.03.07, 14:51
      To moze byc syfek smile
    • quiq Re: Co to jest???!!! 29.03.07, 18:57
      No tak, jak nie napiszesz, że zaraz wychodzisz do gina i tylko pytasz dla
      spokoju sumienia to sobie uzywają:]

Może to byc pryszcz, ale też np. wrzód lun beszcze co innego. Lepiej zapytac
      gina, powinien wiedziec, choc różnie to bywa. Możesz posmarowac jakąś maścia z
      antybiotykiem, np. tribiotikiem.
      • Gość: ola Re: Co to jest???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:36
        Możesz posmarowac jakąś maścia z
        antybiotykiem, np. tribiotikiem.

a co ona ma posmarować? kolega quiq postawił diagnozę?
        • Gość: mrowka Re: Co to jest???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:46
          Heh no nie wiem czy to diagnozasmile no ale w kazdym razie posmarowac jest co...smile
          • Gość: ola Re: Co to jest???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:48
            to jeszcze nie byłaś u lekarza?
            • Gość: mrowka Re: Co to jest???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:06
              no gdybym była u lekarza to bym nie pytala o to na forum.. dopeiro wczoraj
              zauwazyłam wiec jakby co to wszystko przedemna... mam nadzieje ze sie zakonczy
              bez koniecznosci odwiedzenia specjalisty...
    • Gość: +++=== Re: Co to jest???!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.03.07, 21:18
      a moze to kłykciny?
      • Gość: mrowka Re: Co to jest???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:25
        heh.. juz sie tyle naczytałam ze sama juz nie wiem....widzialm zdjecia kłykcin i
        to nie wyglada jak kłykciny...
    • Gość: madzik Re: Co to jest???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 13:13
      Moze to byc zwykły syfek poobserwij a jak nie zniknie to udaj sie od lekarza. pozd
    • Gość: mp Re: Co to jest???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:01
      ???????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka