ja243 10.04.07, 13:36 Czy ktoś miałm do czynienia z dr Ciebierą (ginekolog)? Jakie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Dr Ciebiera 10.04.07, 13:39 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Dr Ciebiera IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.11.17, 22:02 Ja, Pana Doktora miałam przyjemność poznać dopiero na wizycie kwalifikującej do porodu i żałuje że tak późno (34 tydzień ciąży) bo mógł prowadzić całą moją ciąże . Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to niezwykle zaangażowanie i indywidualne podejście do pacjenta, Doktor faktycznie jest zainteresowany przebiegiem ciąży, samopoczuciem pacjentki, dokładnie analizuje wyniki badań i jeśli widzi taką potrzebę to zleca/kieruje na szczegółowe badania (nie trzyma się tylko wytycznych np.PTG) w moim przypadku w wynikach badań Doktor dostrzegł ewentualne komplikacje które mogłyby wyniknąć przy porodzie (te wyniki od początku ciąży były takie same ale poprzedni lekarz prowadzący nie dostrzegł problemu, mówił że mam świetne wyniki...)... Poród zakończył się CC i chociaż były małe niedogodności związane z zabiegiem to Doktor Wiesław Ciebiera DOSKONALE sobie poradził, samo cięcie jest bardzo małe a szew jest prawie niewidoczny za co Doktorowi jestem niezmiernie wdzięczna . Dziewczyny, jeśli miałabym doradzać w wyborze lekarza ginekologa a zwłaszcza lekarza prowadzącego ciąże i przyjmującego poród to z czystym sumieniem poleciłabym Doktora Wiesława Ciebierę. Wszystkim przyszłym mamom życzę Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś